Kuva: Mikko Räsänen

Iskelmä Gaalan juontajat julkistettiin - suosikkijuontajat innoissaan pestistä!

15.02.2017 13:59 - Anna Hopi - Luettu 932 kertaa

Iskelmä Gaalaa juhlitaan perjantaina 17. helmikuuta Tampere-talossa.

Iskelmä Gaalan tunnelmaan vaikuttavat omalta osaltaan myös sen juontajat, jotka ovat tänä vuonna Aamuklubin Mikko Siltala ja Pauliina Puurila. Molemmat kertovat odottavansa sitä hetkeä, kun Tampere-talon Iso sali täyttyy yleisöstä.

Pauliinalle gaala on vuoroltaan ensimmäinen.

- Minulla on todella hilpeä kutina Iskelmä Gaalan suhteen. Ounastelen, että se on mahtava tapahtuma, sanoo nainen.

- Ei oikeastaan edes jännitä, kun mennään oman porukan kanssa.

Mikko Siltala on ollut mukana Iskelmä Gaalan historiassa sen alusta asti.

- Iskelmä Gaala on rehellinen gaala. Se on muista gaaloista poiketen vähiten jäkitys-gaala, jossa kaikilla on tasapuolisesti kivaa. Artistit tuntuvat nauttivan siellä olostaan. Pidän eniten tapahtuman yhteisöllisyydestä - se tuntuu olevan meidän iskelmäläisten, artistien ja yleisön yhteinen kokemus, Mikko sanoo.

- Odotan innolla yleensä gaalan alkua yleensä jo aamupäivästä, kun siellä tapaa kiinnostavia ihmisiä ja ystäviä vuosien takaa. Siinä on innostunut fiilis, ja miettii että kunpa muutkin tulisivat paikalle pian.

(kuva: Mikko Räsänen)

Siltalan ikimuistoisin gaalamuisto liittyy erääseen esiintymiseen vuosien takaa, jolloin hän lauloi lavalla tribuuttikappaleen edesmenneille artisteille.

- Kun Kirka ja Juice Leskinen olivat kuolleet saman vuoden sisällä, esitin heidän yhteisen hengentuotoksensa Soitin vaan kun taas sua kaipaan kappaleen. Unohdin sanat ja mölisin jotain siihen tilalle. Menin takahuoneen tupakkikoppiin istumaan lannistuneena, ja Kari Tapio tuli viereen ja sanoi, että "Mikko, hyvinhän se meni.". Tuli hyvä mieli.

Lue myös: Iskelmä Gaalan tähdet julki: Mukana Jonne Aaron, Paula Koivuniemi ja Lauri Tähkä

Lue myös: Iskelmä Gaalan artistikaartiin lisäys: Mukana Janna ja Ellinoora!

Lue myös: Iskelmä Gaalan esiintyjäkaarti selvillä - Antti Railio mukaan!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat