Kuva: Fotolia

Miksi kuntoilu on syvältä? Eeppisestä avautumisvideosta nettihitti

20.02.2017 20:00 - Rea Tallgren

Videolla nelikymppinen nainen kertoo alapäänsä melkein syttyneen tuleen jo pelkän alkulämmittelyn aikana.

Antonella on nettipersoona, joka tekee sensuroimattomia arvioita milloin mistäkin. Hänen tuore kohteensa on kuntoilu-dvd, josta hän on halunnut ottaa mallia ja treenata itsensä huippukuntoon. Antonella sanoo hänellä ja videon kannessa olevalla naisella olevan selkeästi paljon yhteistä:

- Meillä molemmilla on kädet! hän summaa. 

Antonella on varma, että hän on vihdoin löytänyt oman lajinsa.

- Juosta en voi, koska minulla tulee pissa housuun. Ja alkaa myös pierettää. Sellaista se elämä on, kun olet nelikymppinen.

Suorasanainen Antonella kertoo videolla tehneensä kaikki oikeat toimenpiteet ennen treenin aloittamista; hän oli laittanut tuplamäärän tenaladyja housuihinsa, ja sulkenut verhot, jotta kukaan ei säikähtäisi nähdessään hänet. 

Hän hehkuttaa tehneensä kaiken, mitä dvd:llä käskettiin, mutta järkyttyneensä, kun dvd:n ohjaaja oli sanonut kyseessä olevan pelkkä lämmittely. 

- Pelkkä lämmittely?! Olin jo antanut kaikkeni!!" Olin marssinut paikallani niin kovaa, että alapääni melkein syttyi tuleen!!" Ja se oli vasta lämmittelyä?! Haistakaa pitkät, minä kuolen mieluummin kymmenen vuotta aikaisemmin kuin kuntoilen yhtään enempää!!

Katso hulvaton video alta tai jos se ei näy, tästä. Video on kerännyt kymmenessä tunnissa 1,7 miljoonaa katselukertaa 9Gagin sivuilla. 

Lue myös: Härskin näköinen treeni 80-luvulta ei sovi julkiselle paikalle - katso eeppinen video

Lue myös: Kuntoilutottumuksesi saattavat vaikeuttaa orgasmin saamista - yksi laji ylitse muiden

Kilpailut

Uusimmat