Kuva: Fotolia

Nainen tilasi pizzan ananastäytteellä - pizzalaatikosta paljastui yllättävä viesti

07.03.2017 08:15 - Iiro Myllymäki

Naisen Twitter-päivitys on herättänyt kiivaan keskustelun ananaksen laittamisesta pizzaan.

Pizzatäytteet ovat omiaan herättämään kiivasta keskustelua. Etenkin ananaksen laittaminen pizzaan on jo pitkään herättänyt ihmisissä suuria tunteita ja jakanut ihmiset kahteen leiriin. Vähän aikaa sitten jopa Islannin presidentti Guðni Th. Jóhannesson ilmaisi, että kieltäisi ananaksen laittamisen pizzan täytteeksi, jos vain suinkin voisi.

Ananaskeskustelu on herännyt nyt uudelleen erään Ali-nimisen naisen Twitter-päivityksen vuoksi. Nainen oli tilannut pizzan ananastäytteellä, mutta hänen saamastaan pizzasta ananas kuitenkin loisti vain poissaolollaan. Pizzalaatikossa luki viesti: ”En vain pystynyt laittamaan ananasta tähän. Se on ällöä. Anteeksi.”

Hyvityksenä tästä pizzalaatikkoon oli laitettu viiden dollarin seteli. Pizzan tilannut nainen jakoi kaksi kuvaa pizzalaatikosta Twitterissä, jossa päivitys on saanut jo liki 150 000 tykkäystä. Monet ovat myös kommentoineet päivitystä, ja luonnollisesti ihmiset ovat varsin erimielisiä ananasasiassa.

- Olen aika yllättynyt, että päivitys on herättänyt niin paljon keskustelua ja huomiota. Tämä oli hauska juttu, mutta ensi kerralla haluaisin vain saada sellaisen pizzan kuin olen tilannut, Ali kertoo Metro.co.uk-sivustolle.

Twiittiin on tullut muun muassa seuraavat kommentit:

”Ananaksessa ei ole mitään vikaa, ne ovat herkullisia ja makeita. Pizzassa niiden makeus kuitenkin kääntyy itseään vastaan”, kommentoi nimimerkki sinder.

"Ei se ole ällöä. Katsokaa vaikka tätä", nimimerkki Ami on kommentoinut ja jakanut kuvan pizzasta, jossa on ananasta.

"Olisin tehnyt samoin!" kommentoi puolestaan nimimerkki nisreen.

Lue myös: Maailman kallein pizza? Päällysteinä 24 karaatin kultaa ja kaviaaria

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat