Kuva: Fotolia / Twitter

73-vuotias isoisä meni romanttisille treffeille - surullinen lopputulos särkee sydämiä netissä

17.03.2017 17:45 - Iiro Myllymäki

Isoisä oli ostanut kukkia ja suklaata naiselle, joka ei koskaan saapunut paikalle. Twitter-päivitys tapauksesta on saanut paljon huomiota netissä.

73-vuotias isoisä joutui pettymään pahemman kerran suunniteltuaan romanttisia treffejä netissä tapaamansa naisen kanssa. Miehen 16-vuotias lapsenlapsi Gabby on jakanut kaksi kuvaa Twitterissä ja kuvien yhteyteen kirjoittanut isoisän epäonnisesta treffikokemuksesta:

”Isoisäni pukeutui hienosti treffejä varten, ajoi 45 minuutin matkan, osti naiselle suklaata ja kukkia ja nainen teki oharit”, Gabby kirjoittaa twiitissään.

Treffikumppani ei koskaan saapunut paikalle ravintolaan, johon treffit oli sovittu. Pettynyt isoisä jakoi tuntojaan välittömästi lapsenlapsensa Gabbyn kanssa.

- Olen hyvin läheinen isoisäni kanssa ja puhumme paljon deittailusta, koska hän on etsinyt kumppania jo aika kauan. Isoisäni oli hyvin surullinen, koska hänelle ei ole ennen tehty ohareita tuolla tavalla. Hän tuli heti luokseni ja puhui asiasta minulle ja äidilleni, Gabby kertoo Metro-sivustolle.

Gabbyn Twitter-päivitys on lähtenyt leviämään Twitterissä laajalti. Twiittiä on jaettu eteenpäin yli 7000 kertaa, ja sillä on jo yli 25 000 tykkäystä. Monet ovat osoittaneet kommenteissa sympatiansa isoisää kohtaan ja reagoineet surulliseen tarinaan muun muassa itkuisilla gif-animaatioilla:

Lue myös: 86-vuotias isoisä sulattaa sydämiä - kutoo myssyjä keskosille

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat