Kuva: Fotolia

Erikoisin tapa paljastaa tulevan lapsen sukupuoli? Isäbloggaajan video jättää sanattomaksi

19.03.2017 11:15 - Iiro Myllymäki

Isä oli rakentanut ystäviensä kanssa perheen kotiin mielikuvituksellisen ketjureaktioiden sarjan, joka päättyi tulevan lapsen sukupuolen kertomiseen perheen ensimmäiselle lapselle.

Kun perheeseen odotetaan toista lasta, yhtenä osana odotusta on paljastaa tulevan vauvan sukupuoli tulevalle isosiskolle tai isoveljelle. Isäbloggaaja Taylor Calmus käytti järjettömät määrät luovuutta ja aikaa paljastaakseen Theo-pojalleen tulevan perheenjäsenen sukupuolen aivan erityisellä tavalla.

Calmus jakoi bloginsa Facebook-sivulla videon, jossa paljastus nähtiin. Mies oli ystäviensä kanssa rakentanut kolmen päivän aikana koko talon läpi kulkevan ketjureaktioiden sarjan, joka on kerta kaikkiaan käsittämätöntä katsottavaa. Muun muassa leluja, tennispalloja, kouruja, ramppeja ja dominonappuloiden lailla kaatuvia kirjoja hyväksi käyttäen miehen ja hänen ystävien rakentama ketjureaktioiden sarja päättyi näyttävään paljastukseen.

Videota on turha selittää tämän enempää, vaan se on ehdottomasti nähtävä omin silmin. Reilu viikko sitten jaettua videota on Facebookissa katsottu jo yli kaksi miljoonaa kertaa. Voit itse katsoa videon alta:

Lue myös: 9-vuotias kuuli tulevansa isoveljeksi - reaktio tuo liikutuksen kyyneleet!

Lähde: Popsugar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat