Kuva: Fotolia

Tuntematon lahjoittaja osti uudet iPadit syöpäsairailta lapsilta varastettujen tilalle - myyjä liikuttui

05.04.2017 10:10 - Rea Tallgren

Kymmenen iPadia Meilahden K10-osastolle lahjoittanut mies haluaa pysyä nimettömänä.

Powerilla myyjänä työskentelevä Jani Karttunen on kirjoittanut Facebook-päivityksen, jossa kertoo, tuntemattoman miehen saapuneen myymälään kysymään iPad Minejä. Mies halusi ostaa kyseisiä tuotteita useamman. 

Mies tuli alunperin ostamaan kolme padia, mutta päätyi lopulta ostamaan kymmenen. Karttunen kertoo miehen pyytäneen, että kaikki padit postitettaisiin Meilahden K10-osaston syöpäsairaille lapsille.

Aikaisemmin tällä viikolla uutisoitiin, että osastolta ooli varastettu sairaiden lapsien käytössä olevat padit ja mies halusi lähettää lapsille tilalle uudet.

"Toki hinta oli pakko parhaaksi mahdolliseksi tollasessa asiassa laittaa.. Kyllähän firma haluaa tukea tämä miehen hyvää sydäntä", Karttunen paljastaa. 

Karttunen kirjoittaa liikuttuneensa tapahtuneesta. 

"Voi hitto ku pisti vähä kyyneltä silmäkulmaan kun yksityinen henkilö tekee jotain noin mahtavaa toisen eteen.. Lisäksi halusi pysyä täysin anonyymina eikä halua mitään erillistä kiitosta itselleen... hänelle tuntui että tärkeintä on sairailla lapsilla on edes vähän parempi olla", hän summaa. 

Lue koko päivitys tästä

Lähde: Jani Karttusen Facebook-kirjoitus

Kilpailut

Uusimmat