Taapero kouri mallikaunottaren rintaa estoitta - reaktiot videoon jakautuivat rajusti

18.04.2017 18:45 - Iiro Myllymäki

Joidenkin kommentoijien mielestä mallin olisi pitänyt estää lasta koskettelemasta hänen rintojaan.

Kanadalaismalli Tillie Medland, 20, on joutunut somekohun keskelle. Nainen jakoi Instagramissa videon, jossa hänen sylissään on kaksivuotias sukulaispoika, joka lapsen innokkuudella koskettelee naisen toista rintaa useaan otteeseen. Jotkut kommentoijat ovat suuttuneet siitä, että nainen ei yrittänyt estellä pojan ”kourimista” vaan ainoastaan nauroi tilanteelle.

Unilad-sivusto kirjoittaa, että poika on Medlandin poikaystävän veljenpoika. Myös Medlandin poikaystävä on jakanut samaisen videon omalla Instagram-tilillään huvittuneen saatetekstin kera:

”Hienovaraisuus ei taida olla meistä kummankaan vahvimpia puolia, mutta ainakaan ei ole epäilystä siitä ettemmekö olisi sukua”, mies kirjoitti.

Suurta kiistelyä kommenteissa

Videota on katsottu Medlandin Instagram-tililtä jo yli 200 000 kertaa. Monet Instagram-kommentoijat ovat suhtautuneet videoon kaikkea muuta kuin huumorilla. Video on kerännyt muun muassa seuraavat kriittiset kommentit:

”On ällöttävää, ettet estellyt häntä. Jos tuossa olisi pikkutyttö koskettelemassa miehen intiimejä paikkoja, se olisi kaikkialla uutisissa. Olet perverssi.”

”Hänen olisi pitänyt sanoa hänelle ei.”

”Tämä ei ole okei. Ihan sama, annetaanko pojalle rintaruokintaa vai ei. Jos hän tekee tällaista, rintaruokinnan pitää loppua. Nainen ei ole hänen äitinsä vaan hänen sukulaisensa, ja tämä ei ole soveliasta.”

Suurin osa kommentoijista on kuitenkin puolustellut Medlandia, ja kommenttiketjussa on syntynyt varsin paljon kiistaa kommentoijien välille.

”Mikä ihmisiä vaivaa? Lapset tekevät tällaisia juttuja koko ajan eikä siinä ole mitään väärää. Älkää välittäkö näistä trolleista. Jatkakaa samaan malliin ja jättäkää idiootit omaan arvoonsa.”

”Vau mitä kommentteja. Olen aika varma, että lapsi yhdistää rinnat ruokaan ja turvaan eikä seksiin. Toivottavasti he antoivat pojalle välipalan sen jälkeen kun lakkasivat nauramasta.”

”Poika oli selvästi vain nälkäinen. Niiden, jotka pitävät tätä ’sairaana’, pitäisi ymmärtää, että rinnat tuottavat maitoa, jota pienet lapset tarvitsevat.”

Malli puolustautuu kritiikiltä

Medland on itsekin noussut puolustamaan itseään Uniladin haastattelussa. Nainen kertoo, että ihmisten tulisi suhtautua videoon enemmän huumorilla.

- On monia ihmisiä, jotka ottivat sen aivan liian tosissaan ja sanoivat, että tämä on kamalaa ja että opetamme lasta olemaan jokin seksuaalinen hirviö. Hyvänen aika, hänhän on vasta kaksivuotias! Minun mielestäni video on hulvaton ja sydäntälämmittävä, Medland kommentoi.

Lue myös: Taapero sai raivokohtauksen ravintolassa - isän teksti ärsyyntyneille asiakkaille leviää

Lähteet: Unilad, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat