Isän ja pojan läheinen kylpykuva kuumensi tunteet somessa - "Väärin niin monella tasolla"

30.04.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Nuori mies halusi herättää henkiin lapsuutensa kylpykuvan isänsä kanssa. Uusi kuva on kerännyt paljon kritiikkiä Facebookissa.

Lapsuusajan kuvia on hauska katsella jälkikäteen. Jotkut menevät jopa niin pitkälle, että herättävät lapsuuskuvat henkiin ottamalla samanlaisen kuvan uudelleen aikuisiällä samassa paikassa ja vaikkapa samankaltaisissa vaatteissa. Harva kuitenkaan menee niin pitkälle, että alkaisi matkia lapsuuden kylpykuvia aikuisiällä.

Tyler Walker -niminen nuori yhdysvaltalaismies teki juuri tämän. Mies otti lähtökohdaksi lapsuuden suloisen kylpykuvan, jossa hän istuu isänsä sylissä kylvyssä. Uudessa kuvassa isä ja poika ovat kylvyssä samassa asennossa kuin lapsuuskuvassa. Isällä on yllään bokserit, kun taas poika on täysin alasti.

Walker päätti jakaa kuvaparin Facebook-sivullaan, ja se on kerännyt hurjan määrän huomiota. Julkaisua on jaettu yli 60 000 kertaa, ja se on kerännyt kymmeniä tuhansia kommentteja. Monet kommentit eivät ole olleet kovin myötämielisiä isän ja pojan uudelle kylpykuvalle. Alla on muutama tuoreeseen kuvaan tullut kommentti:

”Okei, ensimmäinen kuva oli söpö, mutta tämä toinen on vain häiritsevä, vaikka tämä olisikin pelkkä vitsi.”

”Tämä on väärin niin monella tasolla.”

”Ällöttävää.”

”Osoittaa huonoa makua. He varmaan luulivat olevansa todella hauskoja. He eivät tajunneet, kuinka väärältä tuo näyttää. Häpeän heidän puolestaan.”

Enemmän kommentteja pääset lukemaan Facebook-julkaisun yhteydestä.

Lue myös: Bella ja Gigi Hadidin äiti jakoi tyttäristään paljastavan lapsuuskuvan - aiheutti suurta närää

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat