Kuva: Fotolia

Ohikävellyt nainen osallistui katusoittajan lauluun - lopputulos saa leuat loksahtamaan

03.05.2017 10:45 - Karoliina Kotala

Bileiltaa viettämässä ollut nainen päätti liittyä katusoittajan lauluun. Videolla tallentunut lopputulos on kerännyt jo miljoonia katselukertoja.

Brittiläinen Jade Helliwell oli viettämässä bileiltaa Leedsissä Englannissa, kun hän huomasi kadun varressa kitaristin soittavan ja laulavan. 25-vuotias Helliwell päätti osallistua esitykseen ja astui mikrofonin eteen esittääkseen Leonard Cohenin klassikkokappaleen Hallelujah. Soittaja Dawid Osial sekä paikalle kerääntynyt yleisö kokivat kuitenkin melkoisen yllätyksen naisen alkaessa laulaa. Superlahjakas Jade lauloi kappaleen tunteella ja virheettömästi.

Useat paikalla olleet tallensivat hetken kännyköillään ja yksi kuulija päätti myös jakaa videon Facebookissa. Alle vuorokaudessa video oli kerännyt yli 6,7 miljoonaa katselukertaa. Kaksikon esitys saikin suuren joukon ihmisiä kannustamaan esiintyjiä ottamaan osaa Britain’s Got Talent -kykyohjelmaan.

Täysin untuvikko Jade ei kuitenkaan laulajan ole, vaan hän työskentelee ammattimuusikkona. Nainen on myös aiemmin julkaissut country-albumin, joka on saanut nyt uutta nostetta somejulkisuuden myötä.

Katso alta YouTubeen lisätty video:

Lue myös: Nainen osti käsilaukun - sisään oli piilotettu tehtaan työntekijän avunpyyntö

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat