Kuva: Fotolia

Perheenäiti luuli ostaneensa unelmiensa talon - löytänyt sisältä jo 95 käärmettä

03.05.2017 20:15 - Rea Tallgren

Angela Whitleyn koti suorastaan kuhisee käärmeitä, eikä niistä eroonpääseminen tunnu mahdolliselta.

Minnesotalainen Angela Whitley luuli muuttavansa lastensa kanssa unelmiensa kotiin. Muuttopäivänä hän kauhistui löytäessään kellarista elävän käärmeen. Painajainen oli kuitenkin vasta alkamassa, sillä myöhemmin käärmeitä alkoi löytyi lisää.

Niiden kuuden kuukauden aikana, jotka nainen on lapsineen kodissa asunut, hän on löytänyt sisältä jo 95 käärmettä. Pihapiirissä niitä vilisee satoja. 

Tuholaistorjujat uskovat, että kutsumattomat vieraat ovat peräisin käärmeenpesästä, jonka he uskovat sijaitsevan talon alla. 

- Jos seinissä on kynänkin paksuinen reikä, mahtuu käärme siitä läpi, tuholaistorjuja kertoo. 

Nainen on maksanut jo 13 000 dollaria, eli lähemmäs 12 000 euroa saadakseen käärmeet hävitettyä. Paikallinen tuholaistorjuja onneksi auttaa häntä nykyään ilmaiseksi. 

Aikaisemmat asukkaat väittävät, ettei talossa tai pihapiirissä heidän aikanaan ollut käärmeitä. Katso video Whitelyn tilanteesta alta. 

{custom_embed::}

Kerroimme aiemmin Facebookissa kiertävästä kuvasta, joka esitti käärmeiden "orgioita". NBC-kanavan jakamassa otoksessa nähtiin käärmekasa, joka on piiloutunut kasvillisuuden sekaan, ja jossa kävi kova kuhina. Katso kuva tästä

Lue myös: Löydätkö sinä lehtikasassa lymyävän käärmeen? Katso kuva, joka sekoittaa pään

Uusimmat