Heidi ja Jukka sanovat toisilleen tahdon Iskelmän suorassa lähetyksessä: "Vatsa on täynnä perhosia!"

28.05.2017 17:01 - Rea Tallgren

Pariskunnan arjessa aihetta huumoriin antaa muun muassa kymmenen vuoden ikäero.

Heidi ja Jukka sanovat toisilleen tahdon kesäkuun 16. päivä Iskelmän toimituksessa. Pariskunta tekee näin historiaa osallistumalla Suomen Suurimpiin Häihin, joita juhlitaan yhtä aikaa neljällä eri radiokanavalla. Vieraita häillä tulee kuulijoiden muodossa olemaan arviolta noin kolme miljoonaa.

Heidi ja Jukka löysivät toisensa Facebookin sinkkuryhmän kautta.

- Olin jo jonkin aikaa seuraillut Jukkaa ryhmässä ja käynyt katselemassa hänen kuviaan ja sivuaan, mutta en ollut vielä rohkaistunut laittamaan hänelle viestiä, Heidi muistelee. 

Elettiin vuotta 2016 ja ystävänpäiväviikon tiistai-iltaa kun Jukka laittoi viestiä Heidille.

- Viestiteltiin pitkälle yöhön ensimmäisenä iltana ja vielä enemmän seuraavana päivänä. Jukka tuli kylään jo saman viikon torstai-iltana. Siitä kaikki lähti, Heidi paljastaa.

Pariskunta reissasi alkuun kahden kaupungin väliä, Heidi Oulussa ja Jukka Raahessa. Virallisesti kaksikko muutti yhteen kun ensitapaamisesta oli kulunut viisi kuukautta.

Arki täynnä yllätyksiä

Jukka ylistää Heidissä tämän kokkaustaitoja ja kaunista hymyä. Heidin mukaan Jukka on mies, joka on täynnä yllätyksiä.

- Hän saa minut aina hyvälle tuulelle ja nauramaan, vaikka olisin väsynyt ja hieman huonotuulinen. Jukka on iloinen, sosiaalinen, huumorintajuinen, avoin ja rehellinen. Jukka muistaa kysyä joka päivä, että ”miten mamilla menee?"

Heidin mukaan Jukan puheista kuultaa arvostus. 

- Hän puhuu aina hirveän sievään sävyyn minusta. Jukka löytää myös huumoria, siitä miten hän minusta puhuu. Jukan lempiaihe on meidän ikäeromme! Heidi tunnustaa. 

Heidi on 41-vuotias, Jukka 31. Ikäero naurattaa myös perhepiirissä, sillä Jukan äitipuoli on Heidiä kaksi vuotta nuorempi. 

- Hän ei välttämättä pidä siitä, kun kutsun häntä anopiksi, Heidi nauraa. 

Pariskunnan töiden takia saattaa mennä monta viikkoa, ettei heillä ole yhteistä vapaapäivää.

- Otamme siitä vähästäkin ajasta kaiken kyllä irti. Nautimme yhdessä olosta ja yhdessä tekemisestä, oli se sitten siivoaminen tai autoremontti. Kesällä kumiveneillään ja telttaillaan, talvisin kelkkaillaan ja pilkitään. Loukkasin jalkani alkutalvesta, tästä huolimatta Jukka jaksoi kuskata minua pilkille kyynärsauvoineni, Heidi kertoo. 

Hääpäivä jännittää

Pariskunta odottaa hääpäiväänsä ilolla, mutta jännityksellä. 

- Aina kun puhumme häistä tai itse ajattelen tulevia häitä, vatsassa lehahtaa kokonainen perhosparvi lentoon. Odotan, että päivästä tulee ikimuistoinen ja kiva. Päivä on varmasti täynnä yllätyksiä, Heidi kuvailee. 

Jukka suhtautuu päivään tyynesti. 

- Jännittämisen ilosta jännitän, ilman ennakko-odotuksia lähetään katsomaan, Jukka toteaa. 

Mukaan häihin tulevat Heidin kaksi aikuista poikaa tyttöystävineen ja Jukan 6-vuotias tytär. Lisäksi Jukan äitipuoli, Jukan kaksi siskopuolta ja Jukan hyvä ystävä tulevat todistamaan ikimuistoista vihkimistä.

Suomen Suurimpia Häitä vietetään perjantaina 16.6. klo 9 alkaen Radio Novalla, Radio Cityllä, Iskelmällä ja SuomiRockilla, kun neljä pariskuntaa vihitään suorissa lähetyksissä. Tulevat pariskunnat saavat häihinsä yhteensä noin 3 miljoonaa häävierasta.

Lue myös: Itkuisasta hääkuvasta tuli valtava nettihitti - pystytkö katsomaan liikuttumatta?

Kilpailut

Uusimmat