Bussikuski ilahdutti jokaista koulukyytiläistä - antoi ihastuttavat lahjat

17.07.2017 08:45 - Katariina Auvinen

Trudy Serres on tuonut hymyn yhteensä 30 lapsen kasvoille antaessaan heille uniikin lahjan.

Yhdysvaltalainen Trudy Serres pitää virkkaamisesta todella paljon. Työkseen hän ajaa koulukyytejä ja reittiensä välitauoilla hän kuluttaa aikaa myös virkkaamalla. Lapset ovat nähneet hänen lankakeränsä ja kyselleet, mitä varten ne ovat hänellä. Eräänä päivänä koulukyytiläinen uskalsi heittää Serresille toiveen, että hän virkkaisi pojalle tacon. 

Serres alkoikin jo kyllästyä pelkkien peittojen ja hattujen virkkaamiseen, joten hän päätti tehdä pojalle mieliksi ja virkata tämän lempiruuan langoista. Kaksi päivää myöhemmin hän ojensi tälle kymmenenvuotiaalle pojalle virkatun tacon. Poika ilahtui lahjasta niin paljon, että hän esitteli sitä kaikille kavereilleen. 

Sen jälkeen Serresille on sadellut lukuisia toiveita yksisarvisista jääkiekkomailoihin, joita hän on toteuttanut lapsille ilolla. Bussikuski on onnistunut tekemään yhteensä 30 lapselle lelun kuukauden aikana. Hän ei aio tehdä harrastuksestaan elantoaan.

"Haluan ilahduttaa lapsia näillä. On ihanaa huomata, että lapset ovat pitäneet leluista niin paljon, että jotkut ottavat lelun mukaan joko kirkkoon tai muuten vain leikkivät niiden kanssa." 

Lue myös: Bussikuskin kirje kahden lapsen äidille liikuttaa: Olet saanut tämän aikaan esimerkilläsi

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat