Kuva: Fotolia

Sähkömies löysi vuonna 1995 kirjoitetun kirjeen tulevaisuudesta - sisälsi tarkkoja ennustuksia

18.07.2017 14:45 - Katariina Auvinen

Kirje löytyi erään australialaisen kodin vessan seinän takaa. Osa ennustuksista on toteutunut tähän päivään mennessä.

Eräs sähkömies törmäsi sähköjohtojen lisäksi kirjeesen korjatessaan Sydneyssä sijaitsevan kodin vessaa. Kirjeen oli kirjoittanut vuonna 1995 nimeltään Greg Wilkinson, joka oli jättänyt kirjeen seinän taa korjatessaan vessaa. Nyt sen löytänyt remonttimies Sasha Ilic jakoi kirjeen Facebookissa.

Kirjeestä kävi ilmi muun muassa päivän ajankohtaiset hinnat muun muassa maitotölkille, bensiinille sekä tuopilliselle olutta. Sen lisäksi monisivuisessa kirjeessä, joka oli kirjoitettu koneella, kerrottiin sen päivän politiikasta ja elämästä. 

"Meidän sukupolvemme tulee olemaan vastuussa siitä, että olemme tuhonneet paljolti maailman luonnonvarantoja. Tällä hetkellä suurimmassa osassa talouksista molemmat vanhemmat työskentelevät ja lapset ovat hoitajiensa käsissä. Tämä johtuu siitä, että olemme erittäin materialistisia."

"AIDS tappaa tällä hetkellä enemmän ihmisiä kuin mikään muu aiemmin. Se on todellinen ongelma. Sen ovat aloittaneet homoseksuaalit ja huumeiden käyttäjät. Kerron tämän, koska historiallisesti se on merkittävää."

Kirjeessä Wilkinson ennustaa myös tulevaisuutta ja maailman tilannetta. Hän ei osannut ennustaa esimerkiksi sitä, että Donald Trump valittaisiin Yhdysvaltojen presidentiksi, mutta jotkut ennustuksista ovat hyvinkin tarkkoja. Esimerkiksi kirjeessään mies ennustaa Kiinan tulevan johtavaksi supermaaksi. Hänen mukaansa Islamin uskoiset aloittavat pyhän sodan länsimaita vastaan. 

"Olettaisin, että perheet ovat menossa taas suuntaan, jossa vain yksi vanhempi työskentelee ja toinen on kotona lasten kanssa. Islam tulee olemaan seuraava isompi ongelma maailmassa. Muslimit aloittavat länsimaiden kanssa "pyhän sodan"."

Lue myös: Adelen uudesta levystä tehtiin uskomaton ennustus

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat