Pariskunnan suuteluvideosta valtava nettihitti - taustalla traaginen tarina

21.07.2017 22:45 - Iiro Myllymäki

Vakavaan auto-onnettomuuteen joutunut mies kykeni ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen nousemaan ylös ja suutelemaan vaimoaan.

Yhdysvaltalainen pilatesohjaaja Laura Browning Grant, 32, on jakanut Instagramissa koskettavan videon itsestään ja aviomiehestään. Kyseisellä videolla Lauran aviomies Jonathan Grant, 35, kykenee nousemaan ylös ja suutelemaan vaimoaan ensimmäistä kertaa kuukausiin. Voit katsoa videon alta, tai jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Maaliskuussa Jonathan joutui vakavaan auto-onnettomuuteen, joka johti aivoverenvuotoon. Mies vajosi koomaan, ja hänen selviytymismahdollisuutensa olivat hyvin pienet. 17 päivää onnettomuuden jälkeen Jonathan oli edelleen koomassa, mutta puristi vaimonsa kättä. Vasta toukokuun puolessavälissä mies palasi tajuihinsa.

"Kylmät väreet"

Laura on kertonut Cosmopolitanille jo yli kolme miljoonaa katselukertaa keränneen videon taustoista. Video kuvattiin miehen fysioterapiasession aikana, kun fysioterapeutit pyysivät Lauraa auttamaan heitä nostamaan miehen ylös.

- Emme olleet pystyneet seisomaan ja halaamaan onnettomuuden jälkeen. Heti kun saimme hänet nousemaan ylös, hän alkoi suudella kaulaani. Minulle tuli kylmät väreet siitä, että hän suuteli minua takaisin. Sitä ei tajua, miten paljon se merkitsee ennen kuin se melkein viedään sinulta pois, Laura kertoo.

Jonathan kykenee jo hengittämään ilman apuvälineitä, mutta puhumaan hän ei vieläkään pysty. Vielä ei voi tietää, kuinka hyvin mies toipuu vammoistaan.

Lue myös: Vaimo keksi koskettavan tavan kertoa miehelleen sopivansa elinluovuttajaksi - todellista rakkautta

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat