Nykyajan romantiikkaa? Mies lupasi kosia, jos naisen Facebook-päivitys saa tarpeeksi tykkäyksiä

27.07.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Mies vaati päivitykselle vähintään 500 tykkäystä, mutta lopulta päivityksen suosio räjähti täysin käsiin.

Brittiläinen Amanda Barr, 27, jakoi Facebookissa erikoisen päivityksen liittyen haluunsa mennä naimisiin miesystävänsä Stuart Gunnin, 30, kanssa. Nainen kirjoitti Facebook-päivityksessään, että pariskunta on ollut yhdessä jo 13 vuotta ja he ovat saaneet kolme lasta, mutta kosintaa ei ole kuulunut.

”Olen nalkuttanut hänelle asiasta viimeisimmät 10 vuotta, mutta ei ole onnistanut. Nyt olen saanut tarpeekseni. En tästä enää tule nuoremmaksi ja haluaisin päästä naimisiin ensi vuonna”, Barr kirjoittaa.

Tämän jälkeen nainen kirjoitti miehensä erikoisesta ehdotuksesta. Mies oli sanonut, että jos Barr saa Facebook-päivitykselleen 500 tykkäystä ja 50 jakoa tämän kuun loppuun mennessä, hän kosii naista ja sopii hääpäivän seuraavalle vuodelle. Muutama päivä sitten jaettu päivitys on kerännyt tämän määrän ja aika paljon enemmänkin. Jutun kirjoitushetkellä päivityksellä on yli 20 000 tykkäystä, ja sitä on jaettu yli 10 000 kertaa. Voit katsoa päivityksen alta:

Amanda Barr on kommentoinut päivitystään Blackpool Gazette -lehdelle.

- Tein päivityksen vähän läpällä, mutta se lähti vähän käsistä ja on nyt mennyt viraaliseksi. Tykkäys- ja jakomäärien katsominen pistää hymyilyttämään, Barr kommentoi.

Pariskunta tapasi, kun Amanda oli vasta 14-vuotias ja Stuart 16-vuotias. Ensimmäisen lapsensa he saivat kaksi vuotta seurusteltuaan. Myös Stuart Gunn on kommentoinut Facebook-päivityksen jälkimaininkeja.

- Amanda on puhunut naimisiinmenosta jo aika pitkään, mutta talon kunnostamisen ja lasten takia se on vain jäänyt. Nyt minun täytyy suunnitella kosinta, Gunn sanoo.

- Stuart ei ole lainkaan romanttinen, mutta hän on aina sanonut, että jos hänellä olisi tarpeeksi rahaa, hän menisi naimisiin kanssani vaikka heti huomenna. Odotan naimisiinmenoa todella paljon, Barr sanoo.

Lue myös: Neljä yleisintä käyttäjätyyppiä Facebookissa listattiin - tunnistatko itsesi?

Lähde: Blackpool Gazette

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat