Kuva: AOP

Pluskoon tankotanssija osoittaa, että seksikkyys ei ole koosta kiinni - katso kuvat

05.08.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Ro'Yale-niminen tankotanssiohjaaja pitää omaa ryhmäänsä pluskoon tankotanssijoille.

Ro’Yale on tankotanssiohjaaja, joka osoittaa, että seksikkyys ei ole koosta kiinni. Kurvikas nainen löysi tankotanssista oman kutsumuksensa, kun hän oli väliaikaisessa erossa aviomiehestään ja halusi löytää uutta suuntaa elämälleen.

(kuva: AOP)

Nainen alkoi käydä tunneilla Vertical Joes -studiolla ja sai idean siitä, että studio voisi tarjota erityisesti pluskoon naisille suunnattuja tankotanssitunteja. Nainen ehdotti asiaa tanssistudion johtajalle Fiya Startalle, joka innostui ajatuksesta. Starta ehdotti, että Ro’Yale itse ryhtyisi kyseisen ryhmän ohjaajaksi.

(kuva: AOP)

- Kun sain sähköpostin, jossa minua ehdotettiin ohjaajaksi, aloin vain kiljua. Olin todella innoissani ja shokissa. Studiolla nähtiin, että olin innokas tuomaan sinne jotain, mitä siellä ei vielä ollut, Ro’Yale kertoo Metro.co.uk-sivustolle.

(kuva: AOP)

Kurvikkaiden naisten tankotanssitunnit saivat välittömästi suuren suosion. Kannustavien kommenttien lisäksi Ro’Yale on saanut kuulla myös toisenlaisia kommentteja. Hänen oma aviomiehensä ei ole suhtautunut erityisen ymmärtäväisesti vaimonsa uuteen seksikkääseen harrastukseen.

Ro'Yale aviomiehensä kanssa (kuva: AOP)

- Ro’Yalesta on tullut itsevarmempi, mutta itsevarmuuden mukana tulee negatiivisia asioita. Itsevarmuus johtaa siihen, että on suorasanainen väärällä tavalla. Hänestä on tullut vulgaari, naisen aviomies Rahiem kertoo.

Ro’Yale ei ole aikeissa lopettaa harrastustaan miehensä mielipiteistä huolimatta. Hän haluaa ohjaamisen lisäksi päästä entistä paremmin kiinni kilpailupuolelle.

(kuva: AOP)

Lue myös: 66-vuotias tankotanssija hätkähdyttää kyvyillään - katso video

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat