Maailmalla leviävä trendi - rintahikeä estetään rintojen "riippumatoilla"

07.08.2017 22:15 - Katariina Auvinen

Erin Robertson kyllästyi rintojen alle kerääntyvään hikeen ja keksi ratkaisun ongelmaan.

Los Angelesissa asuva Erin Robertson oli valmistautumassa ensimmäisille treffeilleen, kun hän suihkun jälkeen turhautui hikiläikkiin. Erityisesti rintojen aluset tuntuivat hikoavan pahasti. Hän kokeili laittaa talkkia rintojen alle, mutta kikka ei onnistunut. Sen lisäksi hän kääräisi t-paitansa rintojen alle, mutta senkin jälkeen hiki kerääntyi ärsyttävästi rintojen alle. Robertson mietti, että jos hän kärsii ongelmasta, muutkin haluaisivat löytää ratkaisun ongelmaan. 

"Mietin, että tämä on kamalaa. Tähän täytyy olla joku ratkaisu, jotta hikipisarat eivät valu rinnoista mahalle." Robertson kertoo miettineensä samalla kun hän kuivasi hiuksiaan. 

Robertson keksi tehdä eräänlaisen riippumaton rinnoille. Niin syntyi pyyhe, joka kieritetään niskan takaa ja sen päissä on rinnoille pussit. Rinnat laitetaan pusseihin ja pyyhe estää rintoja sekä sen alusia hikoamasta. 

Ihmiset ovat kommentoineet keksintöä sosiaalisessa mediassa monilla eri tavoilla. Toiset ovat sitä mieltä, että keksintö on loistava ratkaisu arkiseen ongelmaan. Toiset taas ovat olleet sitä mieltä, että kyseessä on oudonnäköinen keksintö. 

Lue myös: Haisevatko tekstiilit tunkkaisilta, vaikka pesit ne juuri? Katso, kuinka pääset hajuista eroon

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat