Kuva: Fotolia

Helsinkiläisen kaupan ulkopuolella kummallinen näky: Papukaija omistajan mukana kauppareissulla!

12.08.2017 21:01 - Senja Rapila

Radio Novan Iltapäivän juontaja Niina Backman lisäsi kuvan näystä Facebookiin. Näky herätti voimakkaita mielipiteitä.

Radio Novan juontaja Niina Backman yllättyi tänään aiemmin toden teolla, kun kauppareissulla tuli vastaan erikoisempi asiakas. Kyseessä oli jonkun lemmikkipapukaija, joka odotteli tyynen rauhallisena kaupan ulkopuolella omistajaansa, joka oli ostoksilla.

Niina lisäsi kuvan papukaijasta Facebookiin Radio Novan Iltapäivän sivuille, kuvatekstillä: "Koirat kaupan edessä on tuttu näky mutta tämä oli kyllä piristävä yllätys." Kuva on saanut jo yli 1200 tykkäystä.

Erikoinen näky sai suosikkijuontajan kysymään asiasta myös kaupassa. Kauppiaan mukaan kyseessä on tuttu papukaija, joka vierailee kaupalla säännöllisesti.

Osa kuvaa kommentoineista ihmisistä on selkeästi huvittuneita näkemästään, mutta osa kommenteista on myös todella huolestuneita. Monet ihmettelevät sitä, kuinka joku uskaltaa - ja kehtaa - jättää puolustuskyvyttömän linnun kaupan ulkopuolelle.

"Näin linnunomistajana sapettaa ja kovaa. Tuo jalkaketju on aivan nounou ja noin arvokas lintu jätetty yksin kaupan eteen. Hyi!"

"Äärimmäisen edesvastuutonta ja todella vaarallista. Jalkaketju vielä kaiken lisäksi laiton! Pahimmassa tapauksessa jalka menee amputointi kuntoon ja voi olla henki pois.... Tässä ei ole mitään hauskaa tai piristävää oikeasti!"

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Rakastatko kirpputoreilla kiertelyä? Listasimme asiat, joita ei ikinä kannata ostaa

Lue myös: Lapsen imettäminen keskeytettiin tökerösti museossa - äiti iski takaisin osuvilla kuvilla

Kilpailut

Uusimmat