Kuva: Fotolia

Äiti jakoi totuudenmukaisen kuvan imetyksestä - sai hurjan määrän tykkäyksiä

17.08.2017 18:15 - Katariina Auvinen

Angela Burzo julkaisi kuvan, jossa hän imetti vastasyntynyttään kyyneleet silmissä.

Valokuvaaja ja tuore äiti, Angela Burzo, julkaisi Instagramissa totuudenmukaisen kuvan imetyksestä. Hän halusi kertoa, että kaikilla äideillä ei ole hymy huulillaan jokaisen imetyksen aikana. Burzolla itsellään valuvat kyyneleet silmistä imetyksen aikana. Äiti halusi tuoda kuvallaan esille sen, että monille imetys on stressaavaa. Imetys voi sattua, maitoa ei välttämättä tule tarpeeksi tai lapsi ei vaan halua syödä.  

Burzo on saanut lukuisan määrän tykkäyksiä kuvallaan. Burzolle on myös satanut rohkaisevia kommentteja, joissa muut äidit jakavat kokemuksiaan imetyksestä. 

"Koita jaksaa! Se kääntyy vain paremmaksi ja paremmaksi. Itse itkin ensimmäiset kaksi kuukautta, jonka jälkeen imetys helpottui. Sen jälkeen ei enää tuntunut siltä, että joku yrittäisi iskeä veistä rintaani. " 

"Tämä julkaisu iski minuun kuin salama kirkkaalta taivaalta. Aivan kuin olisin katsonut iseäni vuosi sitten. Imetys ei ole helppoa ja se sattuu aivan järkyttävästi. Se kuitenkin merkitsi minulle paljon, joten purin vain hammasta. Koita jaksaa siellä." 

"Voi sinua, olen ollut myös samassa tilanteessa ja tiedän kipusi. Koita jaksaa, teet hienoa työtä. Kiitos myös, kun julkaisit tämän kuvan." 

"Olin samassa tilanteessa ensimmäisen lapseni kanssa 3,5 vuotta sitten. Luulin imetyksen olevan luonnollista ja helppoa, mutta se olikin kaikkea muuta. En tiennyt mistä hakea apua ongelmaani, joten tiedä, että sinä olet ajatuksissani."

Burzo on itse kehoittanut äitejä, joille imetys on hankalaa, kääntymään lähimpien ystävien luokse. Hän myös neuvoo, ettei äitien pitäisi tuntea epäonnistumista siitä, jos imetys ei jostain syystä onnistu. 

Lue myös: Voiko silikonirintainen nainen imettää? Asiantuntija kertoo

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat