Kuva: AOP

Espoon rannalta löytyi pulloposti - lähettikö Ella kirjeen 11 vuotta sitten?

24.08.2017 13:15 - Anna Hopi

Pullopostin löytäjä yrittää löytää kolmevuotiaan pikkutytön, jonka lähettämä pulloposti löytyi Espoon Haukilahdesta.

Espoolaisen naisen päivitys on ihastuttanut Facebookissa Puskaradio Espoo -nimisessä ryhmässä. Perheenäiti kertoo teini-ikäisten lastensa löytäneen Espoosta Haukilahden rannasta suloisen pullopostin.

"Teinimme löysi ihastuttavan pullopostin Haukilahden rannasta hetki sitten! Voisi kyllä kyläänkin, jos tietäisi missä Ella 3v. asuu", nainen kirjoittaa.

Pulloposti sisältää viestin kolmevuotiaalta Ellalta, joka toivottaa vastaanottajan luokseen kylään.

Viesti alkoi nopeasti levitä ja se sai jo aamupäivän aikana satoja tykkäyksiä. Pullopostin mahdollinen lähettäjäkin saattoi löytyä, sillä Reija-niminen keskustelija kommentoi kuvaa seuraavasti:

"Ihana! Tämän täytyy olla tuoreempi. Pakko kuitenkin kertoa kun alkoi vaivaamaan. 11 vuotta sitten laitoimme Vantaanjokeen pulloposteja (isosisko Eerikan 5-v -synttäreiltä). Meidän Ella oli tuolloin 3-v. Ei mitään muistikuvaa, mitä Ellan pullopostiin kirjoitettiin. Jos pullo näytti 11 vuotta vanhalta, niin tervetuloa meille!"

"Käsiala sekä aikuisen että lapsen näyttää uskomattoman paljon meidän tekstiltä. Mutta en silti vois uskoa että tämä 11 vuoden takaa."

Katso kuva herttaisesta viestistä alta.

Lue myös: Japanilaistyttö lähetti pullopostia - näin kauas pullo päätyi viidessä vuodessa

Lue myös: Pulloposti matkusti 22 vuotta - päätyi Ruotsista Panamaan

Kilpailut

Uusimmat