Kuva: YouTube

14-vuotias ei antanut raajojen menetyksen haitata - tyttö loistaa nyt YouTubessa meikkivideoillaan

18.10.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Nuoren julkaisema meikkivideo on saanut paljon positiivista palautetta.

Brittiläisestä 14-vuotiaasta Isabelle Weallista tulisi monen ottaa mallia. Teini menetti kaikki raajansa seitsemän vuotta sitten, kun hän sairastui aivokalvontulehdukseen. Hän ei kuitenkaan ole antanut vammojensa haitata elämäänsä. Nuori on todistanut elävänsä aivan samanlaista elämää, kuin muutkin teini-ikäiset nuoret. 

Weall on perustanut muun muassa oman YouTube-kanavan, jonne hän julkaisee videoita elämästään ja arkisista askareistaan. Hän on esimerkiksi julkaissut monia videoita, jossa hän opastaa ihmisiä meikkauksen saloihin. Videot ovat saaneet monet hämmästelemään nuoren tytön taitoja meikkauksen saralla. 

Weall oli vasta seitsemän vanha, kun hän sairastui aivokalvontulehdukseen. Hänen vanhemmilleen kerrottiin, että tyttö tuskin tulisi selviämään, koska hän sai sydänkohtauksen kärsien monielinvauriosta. 

Izzy Weall halusi perustaa YouTube-kanavan senkin takia, että hän haluaa antaa muille raajansa menettäneille neuvoja ja niksejä arkisiin askareisiin. Tytön äiti, Catherine Lloyd, on sanonut, että heidät on monesti pysäytetty kadulla. 

- Ihmiset luulevat, että minä teen tyttäreni meikin aamuisin. He ovat entistä hämmästyneempiä. kun he saavat tietää Izzyn tekevän meikkinsä itse, Lloyd kertoo The Sun-julkaisulle. 

Lue myös: Tummat huulipunat ovat supertrendikkäitä - löydä täydellinen sävy silmiesi ja hiustesi värin mukaan

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat