Kuva: Fotolia

Kelpaisiko sinulle ilmainen taksimatka? Uusi palvelu tarjoaa ilmaisia kimppakyytejä Helsingissä

24.11.2017 14:15 - Teknavi / Markus Lehtiniitty - mobiili.fi

Kimppatakseilla pääsee ajamaan ilmaiseksi Helsingissä kantakaupungin alueella tänään perjantaina 24. marraskuuta.

Kyyti-kimppatakseilla pääsee ajamaan ilmaiseksi Helsingissä kantakaupungin alueella tänään perjantaina 24. marraskuuta kello 12-20 välisenä aikana. Kyyti on suomalainen teknologiayritys, joka on kehittänyt edistyksellistä kyytienjakopalvelua.

Perinteisiin takseihin verrattuna Kyyti-palvelussa matkan kustannuksia voidaan jakaa myös toisilleen tuntemattomien matkustajien kesken. Pitkälle kehitetyn tekoälyn ansiosta palvelun käytöstä ei peritä aloitus- tai ennakkovarausmaksuja ja kokonaishinnaltaan palvelu asettuu joukkoliikenteen ja tavallisen taksin välimaastoon. Matkan hinnan näkee sovelluksesta etukäteen.

Kyyti-palvelua toteutetaan yhdessä luvallisten suomalaisten kuljetusyrittäjien kanssa. Aiemmin Kyyti-taksit ovat toimineet Suomessa Oulussa, Tampereella ja Turussa. Helsingissä Kyyti aloitti aiemmin tämän viikon tiistaina ja suuri kysyntä yllätti toimitusjohtajan.

- Osasimme kyllä odottaa hyvää vastaanottoa, mutta ihan näin isoon kysyntään emme uskaltaneet villeimmissä unelmissakaan varautua, kertoo toimitusjohtaja Pekka Möttö, joka aiemmin toimi Onnibus.comin toimitusjohtajana.

- Ajateltiin vähän vielä lisätä pökköä pesään ja tarjota kaikille halukkaille perjantaina ilmaiset Kyyti-matkat Black Friday -hengessä. Palvelun kokeilu ei ole ainakaan hinnasta kiinni.

Kyyti on myös aikaisemmin tänä vuonna julkistanut merkittävät teknologian toimitussopimukset Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

Kyytejä tilataan Kyyti-sovelluksella, jonka voi ladata joko Androidille Google Playsta ja iPhonelle Applen App Storesta.

Lue myös: Kati, 25, on Suomen kaunein taksikuski

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat