Kuva: AOP

Ti-Ti Nalle -talo muuttaa - Riitta Korpela: "Haluan kehittää toimintaa"

04.12.2017 09:53 - Anna Hopi

Ti-Ti Nalle -talon uusi sijainti kerrotaan kesään 2018 mennessä.

Vuonna 2001 perustettu Ti-Ti Nallen Talo on toiminut Ikaalisten Kylpylän kupeessa, 1900-luvun alun massiivisessa kolmikerroksisessa hirsitalossa jo liki parin vuosikymmenen ajan. Kyrösjärven rantamaisemiin sijoittuva ympärivuotinen elämystentalo on noussut yhdeksi lapsiperheiden suosituimmista matkailukohteista. Nyt on kuitenkin aika jatkaa eteenpäin.

- On yleistä, että perheet muuttavat - nyt on Ti-Ti Nallen perheen vuoro. Haluan kehittää ja monipuolistaa nalleperheen toimintaa, kommentoi Ti-Ti Nalle -brändin luoja Riitta Korpela.

Kesään 2018 mennessä julkistetaan, missä nalleperhe jatkaa pedagogista ja musiikillista elämäänsä.

30 vuotta lapsiperheiden arjessa

Ti-Ti Nalle juhlistaa ensi vuonna 30-vuotista taivaltaan lapsiperheiden arjessa ja juhlassa. Kolme vuosikymmentä niin kiertueilla, konserteissa, televisiossa, levyillä ja dvd:illä sekä talossa viihdyttäneet Ti-Ti Nalle -perhe ja Riitta ovat myyneet yli miljoona levyä ja dvd:tä. Heidän kiertueillaan vierailee vuosittain yleisöä kymmeniä tuhansia.

Helmikuussa ilmestyy Ti-Ti Nallen Suuri Satukirja, johon kiteytyy koko Ti-Ti Nallen 30-vuotinen historia.

(kuva: AOP)

Riitta Korpela kertoi Iskelmän haastattelussa, että oli kerran lähes pyörtyä Suvivirren laulutilanteessa. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat