Kuva: Fotolia

Kuinka elämäsi muuttuu vuonna 2018? Horoskooppimerkkisi paljastaa

04.01.2018 17:15 - Senja Rapila - Luettu 3 798 kertaa

Jousimies on vihdoin valmis asettumaan hetkeksi aloilleen, kun taas Vesimies on valmis löytämään täysin uusia seikkailuja elämäänsä.

Voit etsiä oman Pop Sugar -sivustolla julkaistun horoskooppimerkkisi alapuolelta.

Kauris (22.12.-19.1.)

Olet saavuttanut tänä vuonna useita asioita, mutta on vielä muutama asia, jotka tarvitsevat huomiotasi. Mieti kuinka saat keskitettyä energiasi parhaiten siihen, että saat keskenjääneen asian päätökseen.

Vesimies (20.1.-19.2.)

On aika jollekin uudelle ja tiedät sen. Kaipaat uutta alkua ja nyt sen aika on tullut. Anna itsesi unelmoida ja katso mitä tapahtuu. Kaikki on mahdollista.

Kalat (20.2.-20.3.)

Sosiaaliset ympyräsi tulevat suurenemaan tänä vuonna, mikä voi yllättää sinut. Tämä vuosi tulee olemaan mysteerinen ja uudet alut muistuttavat sinua siitä, että taikaa on olemassa. Älä ikinä unohda sitä. Suhde, joka on alkanut ystävyytenä, voi nyt muuttua vahvemmaksi.

Oinas (21.3.-19.4.)

Olisiko tänä vuonna aika keskittyä sinuun itseesi? Tämä vuosi tuo elämääsi uutta energiaa, joka sinun kannattaa käyttää hyväksesi. Pistä oma terveytesi ja hyvinvointisi ensisijalle, niin loppuvuotesi kukoistaa. Olet kuitenkin tuntenut viimeaikoina oloa, että on aika tehdä muutoksia elämäntapoihin, joten on aika ottaa itseään niskasta kiinni.

(kuva: Fotolia)

Härkä (20.4.-20.5.)

Tämä uusi alku tarkoittaa sinulle ammatillisten maalien tavoittamista. Monet asiat ovat muuttuneet elämässäsi vuoden aikana ja nyt on aika tehdä viimeinen silaus. Tee siis nyt tarpeelliset muutokset elämässäsi ja ole kiitollinen niistä siunauksista, mitä olet elämässäsi saanut. Luota intuitioosi, kun kyse on uuden ammatin tai työn valinnasta. Isot muutokset maksavat itsensä takaisin tänä vuonna.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Vuosi 2018 on uudelleen syntymisen vuosi sinulle. Sinulla on kaikki mahdollisuudet edetä elämässäsi, mutta saatat silti kaivata vielä motivaatiota muutokseen. Keskitä ajatuksesi siihen mitä haluat ja millaiseksi haluat tulla, ja ota pieniä askelia sen saavuttamiseksi. Pyydä ystäviäsi tukemaan sinua tällä matkalla.

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet ottanut viimeisen vuoden aikana runsaasti aikaa pelkästään itsellesi ja se on ollut pelkästään hyvä asia. Sinä tarvitsitkin omaa aikaa latautumiseen. Nyt kuitenkin sisäpiirisi - eli läheisesi - tarvitsevat aikaasi. Suunnittele juhlat tai illallinen, ja vietä aikaa heidän kanssaan, jotka ovat jääneet vähemmälle huomiolle viime aikoina. 

(kuva: Fotolia)

Leijona (23.7.-22.8.)

Tänä vuonna olet valmis vihdoin keskittymään kotiin, perheeseen ja juhlimiseen. Olet ollut viimeisen vuoden aikana hyvin kiireinen työ- tai opiskelurintamalla ja nyt on aika juhlien. Käännä huomiosi kotiin ja järjestä juhlat, jotka eivät jää unholaan. Muista kuitenkin tehdä aikaa itsellekin, vaikka sosiaalinen elämä viekin suuren osan ajastasi tänä juhlan vuonna.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tämä on sinulle uusi alku, sillä niillä taidoilla, joita olet oppinut viimeisen vuoden aikana, onnistut tekemään työsi helpommin ja vähemmällä vaivalla. Käytä energiavarasi siihen, että saat tehtyä tekemättömät ja keskeneräiset työt loppuun. Vanha ystävä saattaa palata elämääsi, joten tee aikaa myös hänelle. Uusi alku voi myös ponnistaa yhteisistä keskusteluistanne.

Vaaka (23.9.-23.10.)

Sinulle vuosi 2018 tarkoittaa rauhaa ja lepoa. Olet juossut pää kolmantena jalkana viimeisen vuoden, etkä edes itse tiedä miksi. Sinusta kuitenkin tuntuu siltä, että jokin voima on työntänyt sinua eteen päin, rohkaisten sinua viimeistelemään keskeneräiset projektit ja työt. Nyt voit rentoutua ja levätä ja luottaa siihen, että intuitiosi johdattaa sinut oikeaan suuntaan.

(kuva: Fotolia)

Skorpioni (24.10.-22.11.)

Kaikki on mahdollista sinulle tänä vuonna. Keskity siihen mitä haluat ja käytä voimavarasi sen saavuttamiseen. Sinun tulee rajata alueet, joissa haluat kehittyä, sillä et voi saada kaikkea kerralla. Valitse kaksi asiaa tai unelmaa, joille haluat antaa ylimääräistä energiaa, ja joiden eteen haluat nähdä erityisesti vaivaa tänä vuonna. Vähemmän on enemmän.

Jousimies (23.11.-21.12.)

Seikkailusi ovat uuvuttaneet sinut hiljalleen, eli ehkä olisi aika pysähtyä paikalleen hetkeksi? Kaipaat oman kodin mukavuutta ja lepoa. Nauti kotisi rauhasta, sillä tänä vuonna joulunpyhät pitävät sinut kiireisenä. On hyväksyttävää myöntää se ääneen, että tarvitsee taukoa menosta ja meiningistä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Vuosi 2018 on rakkauden vuosi eritoten viidelle horoskooppimerkille - katso, oletko yksi onnekkaista

Lue myös: Miten viihdyt töissä paremmin ensi vuonna? Katso vinkit jokaiselle horoskoopille

Lue myös: Kuinka itsevarma todella olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Lue myös: Horoskooppisi kertoo, millainen vanhempi olet lapsillesi - päteekö sinuun?

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat