Lehmä pelasti itsensä teurastukselta - karkasi asumaan autiolle saarelle

19.02.2018 12:45 - Iiro Myllymäki

Puolassa eräs lehmä onnistui pakenemaan kuolemalta.

Eräs teurastetuksi tarkoitettu lehmä sai säilyttää henkensä Puolassa teurastamon työntekijöiden virheen seurauksena. Kyseinen lehmä oli unohdettu rauhoittaa ennen teuraalle viemistä. Tämän seurauksena lehmä pääsi pakenemaan teurastajien käsistä, kun sitä oltiin siirtämässä lehmiä teurastamoon kuljettavaan kuorma-autoon. Lehmän raivoisan pakenemisen vuoksi sitä autoon kuljettanut maanviljelijä mursi kätensä ja sai vammoja myös kylkiluihinsa.

LADbible kirjoittaa, että lehmä pakeni teurastajia autiolle saarelle. Silminnäkijöiden mukaan lehmä sukelsi ketterästi veteen ja pääsi uimaan järven keskellä olevalle saarelle. Mr Lukasz -nimellä kutsuttava maanviljelijä yritti viikon ajan saada lehmää takaisin maatilalle, tuloksetta. Hän päätyi lopulta vain varmistamaan, että lehmällä on tarpeeksi syötävää saarellaan.

Myös palomiehet yrittivät saada lehmän kiinni, mutta palokunnan saapuessa lehmä pakeni taas veteen ja ui vieressä olevalle maakaistaleelle. Palomies Pawel Gotowskin mukaan lehmä oli niin peloissaan, että palomiesten oli mahdoton päästä siihen käsiksi.

Lehmän tarina on levinnyt Puolassa muun muassa sen ansiosta, että paikallinen poliitikko ja entinen laulaja Pawel Kukiz nosti lehmän tarinan esiin Facebook-päivityksessään. Lehmää kasvattanut maanviljelijä on Independentin mukaan harkinnut lehmän tapattamista, mutta Kukiz on kommentoinut olevansa valmis maksamaan rahaa pelastaakseen lehmän kuolemalta. Alla olevasta Facebook-päivityksestä voit katsoa lehmän kuvan. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Puolassa on lehmien osalta tapahtunut viime aikoina muutenkin kummia. Uutisoimme viime kuussa, että eräs lehmä pakeni maatilalta ja hankki uuden elämän biisonilauman keskuudesta. Voit lukea tästä tapauksesta lisää tämän linkin takaa.

Lue myös: Nainen harrastaa esteratsastusta lehmällä - katso vaikuttavat videot

Lähteet: LADbible, Independent

Kilpailut

Uusimmat