Kuva: Getty Images

Prinsessa Madeleine täytti 36 vuotta - katso, kuinka kansan tyyli-ikoni on muuttunut

11.06.2018 14:45 - Katariina Auvinen

Prinsessa Madeleinea on pidetty varsinaisena tyyli-ikonina.

Ruotsin hovissa juhlittiin viime viikolla, kun prinsessa Madeleinen ja hänen miehensä, Chris O´Neillin kolmas lapsi, Adrienne, kastettiin perjantaina. Sunnuntaina prinsessa Madeleine vietti syntymäpäiviään, kun hän täytti 36 vuotta. 

Ruotsalaiset ovat ihastelleet Madeleinen tyyliä jo vuosikausia, eikä naisen upea tyyli pettänyt kastejuhlassakaan. Tiaran sijaan prinsessan kutreja koristi upea kukkaseppele. Madeleine oli pukeutunut vaaleaan mekkoon, jossa huomion kiinnittivät pienet kukkaset. 

Prinsessa meni naimisiin brittiläisen liikemiehen, O´Neillin kanssa vuonna 2013. He olivat tutustuneet toisiina New Yorkissa vuonna 2010. O´Neill ei voittanut Ruotsin kansaa heti puolelleen, toisin kuin Madeleinen entinen kihlattu, Jonas Bergström

Bergström ja Madeleine tapasivat vuonna 2002. He kihlautuivat vuonna 2009, jonka jälkeen hovi ehti antaa vihiä hääkellojen kilkkeestä, kunnes pari purki kihlauksensa seuraavan vuonna. Tietojen mukaan Jonas Bergström petti kihlattuaan, joten pari erosi. 

Prinsessan toiminta on kummastuttanut Ruotsissa. Madeleine on asunut muun muassa New Yorkissa ja Lontoossa, joka on närkästyttänyt osaa kansalaisista. Monen mielestä kuninkaallisen täytyisi asua kotimaassaan. 

Nykyisin prinsessa perheineen on viettänyt aikaa kotimaassaan hulppeassa vuokra-asunnossa. Hovista ei ole tiedotettu, aikooko Madeleine muuttaa pysyvästi takaisin Ruotsiin. 

Katso kuinka prinsessa on muuttunut vuosien varrelta alta. 

Nuori prinsessa vuonna 1998. (kuva: Getty Images )

Prinsessa vuonna 2000. (kuva: Getty Images )

2001. (kuva: Getty Images )

2003 (kuva: Getty Images )

Prinsessa ilmoitti kihlautuneensa pitkäaikaisen poikaystävänsä Jonas Bergströmin kanssa vuonna 2009. (kuva: Getty Images )

Pari purki kihlauksensa vuonna 2010. Madeleine saapui edustamaan upeana sisarensa häihin. (kuva: Getty Images )

Prinsessa Madeleine löysi rinnalleen onnen liikemies, Chris O´Neillista. Pari meni naimisiin vuonna 2013. (kuva: Getty Images )

Tuore äiti hehkui onnea ensimmäisen lapsensa, Leonoren, ristiäisissä vuonna 2014. (kuva: Getty Images )

Upea Madeleine sädehti viime perjantaina kolmannen lapsensa ristiäisissä. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Fanit ihastelevat prinsessa Madeleinen tyttären nimeä - "Kaunis, elegantti ja herkkä"

Kilpailut

Uusimmat