Kuva: Shutterstock

Hölmöt ja nerokkaat huijaukset, joihin ihmiset ovat oikeasti haksahtaneet – lue hauskat kertomukset

15.07.2018 20:15 - Senja Rapila

Pyramidihuijauksista äidin oveliin sanoihin.

Sinisilmäisyys on joskus hyväksi, mutta mikäli huijauksista puhutaan, voi se olla suora tie vaikeuksiin. Reddit-käyttäjät ovat nyt kertoneet rehellisesti huijauksista, joihin he ovat uskoneet ja joihin he ovat lähteneet mukaan.

Voit lukea muutamia hauskoja kertomuksia alapuolelta.

”Lähdin mukaan pyramidihuijaukseen hetkeksi.”

”Kun olin 13-vuotias, nigerialainen huijari vastasi myynti-ilmoitukseeni, kun olin myymässä vanhaa iPodiani. Hän kertoi minulle naurettavan tarinan siitä, kuinka oli hänen poikansa syntymäpäivä ja poika oli anellut iPodia. Hän sanoi, että maksaisi minulle kaksinkertaisen hinnan, jos voisin toimittaa iPodin ulkomaille. En ollut koskaan aiemmin nähnyt tuollaista huijausta, joten uskoin häntä 110 prosenttisesti, koska 200 dollaria kuulostaa lottovoitolta 13-vuotiaalle. Kamppailin jutun kanssa monta päivää, mutta lopulta lähetin hänelle todella pitkän pahoitteluviestin syistä, miksi en voinut tehdä sitä.”

”Äitini sanoi: jos kerrot minulle totuuden, et joudu vaikeuksiin.”

”Alakoulussa pelasin Runescapea. Yksi tyyppi sanoi, että hän antaisi joko minulle tai toiselle pelaajalle paljon pelirahaa, jos me näyttäisimme hänelle parhaat varusteemme. Se oli todella noloa, kun annoin hänelle parhaan varusteeni katsottavaksi ja hän vain lähti karkuun ja katosi.”

”Olin noin 12-vuotias ja sain ensimmäisen läppärini. Näytölleni lävähti pop up -ikkuna, missä luki: ’Putsaa PC:si ilmaiseksi, ilmainen virusskanneri!” Olin siinä ihan täysillä mukana ja klikkasin sitä. Mikä olisikaan pahinta mitä voisi käydä, ajattelin. Sen jälkeen läppärini toimi yhtä hyvin kuin tiiliskivi. Siitä lähtien olen ollut todella varovainen pop up -ikkunoiden kanssa.”

Lähde: Reddit

Lue myös: Lapsen nimi aiheutti kummastelua netissä: "Kamalin, jonka olen koskaan kuullut"

Lue myös: Nainen koki melkoisen yllätyksen, meni vessaan ja synnytti kaksoset: "En tiennyt olevani raskaana"

Lue myös: Hilpeät tositarinat: Hulvattomimmat asiat, mistä vanhemmat ovat joutuneet rankaisemaan lapsiaan

Kilpailut

Uusimmat