Kuva: Shutterstock

Petran tunteikas kohtaaminen 9-vuotiaan pojan kanssa puhuttaa somessa: "Hän halusi kuolla"

30.08.2018 14:29 - Katariina Auvinen

Petra ajoi Helsingissä, kun tiellä seisoi lohduttomana koulukiusattu poika, joka halusi jäädä auton alle.

Viime sunnuntaina Petra Tunturi ajoi kumppaninsa kanssa Helsingissä, kun heitä kohtasi surullinen näky. Tiellä itki pieni poika lohduttomasti. Jokin vaisto käski Tunturia pysähtymään ja menemään pojan luokse.

Kävi ilmi, että kyseessä oli yhdeksänvuotias poika, joka mietti tien vieressä elämänsä lopettamista. 

- Hän seisoi keskellä tietä lohduttomana ja kertoi haluavansa jäädä auton alle. Hän oli vakavasti koulukiusattu lapsi, joka halusi kuolla koska millään ei ollut mitään merkitystä. Sydämeni särkyi siinä vaiheessa, Tunturi kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Naisen mukaan se, että niin pieni lapsi mietti  itsemurhaa, sai hänet todella surulliseksi. Etenkin siksi, että hänellä on samanikäinen tytär itsellään. Poika kertoi, että vanhemmille ei saisi soittaa ja hänen kännykässään ei ollut akkua jäljellä. 

- Hän ei suostunut tulemaan pois tieltä, itki vain ja kertoi miten epätoivoinen hän oli. Pojan mukaan kaverit syrjivät, valehtelevat ja hylkivät häntä, Tunturi sanoo. 

Tunturin kumppani jututti poikaa samalla, kun Tunturi soitti hätäkeskukseen. Poliisipartio saapui paikalle parissa minuutissa, jonka jälkeen viranomaiset jatkoivat asian selvittämistä.

- Kyllä siinä itku tuli, kun lähdimme pois paikalta. Toivon, että poika perheineen saa kaiken avun, minkä he tarvitsevat, hän lisää.

Asia vaivasi kuitenkin naisen mieltä ja hän päätti kirjoittaa Facebookiin avoimen julkaisun, jotta ihmiset muistaisivat olla toisilleen läsnä. Naisen kirjoitusta on jaettu sosiaalisessa mediassa melkein 700 kertaa ja se on kerännyt lukemattomia kommentteja, joissa ihmiset kiittelevät Tunturin ja hänen miehensä toimintaa. 

Lue myös: Pienen pojan viesti Radio Novan studioon herkisti toimituksen: ”Ei yhdellekään lapselle tätä tunnetta"

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat