Kuva: Shutterstock

Perheenisän saama luottokortti naurattaa netissä - väärinkäsityksellä oli hulvattomat seuraukset

23.09.2018 19:15 - Iiro Myllymäki

Twitterissä on saanut paljon huomiota meksikolaisen miehen saama luottokortti.

Luottokorttejakin pystyy nykyään muokkaamaan ulkoasultaan paremmin käyttäjän persoonaa vastaaviksi. Eräs meksikolainen perheenisä sai kuitenkin huomattavasti personoidumman kortin kuin oli osannut odottaa, ja hauska tarina on levinnyt vauhdilla netissä.

56-vuotias Benjamin Urbina päätti avata uuden pankkitilin Wells Fargo -pankkiin, sillä hänellä oli ollut ongelmia Bank of America -pankin kanssa. Kun mies oli avaamassa pankkitiliä, häneltä kysyttiin, haluaisiko hän kuvan itsestään luottokorttiinsa. Tähän Urbina vastasi myöntävästi. Miehen aiemmassa luottokortissa oli ollut vasemmassa yläkulmassa pieni passikuva hänestä tunnistautumista varten, ja Urbina ajatteli, että uuteenkin luottokorttiin tulisi tällainen.

Kun mies sai uuden korttinsa, totuus oli toinen. Miehen kuva koristi luottokorttia koko laajuudeltaan. Urbinan tytär Sandra, 21, jakoi kuvan luottokortista Twitteriin tarinan kera. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Sandra kertoo Unilad-sivuston haastattelussa, että hänen isänsä oli sokissa kortin saatuaan.

- Äitini repesi nauramaan, kun hän näki kortin, jossa isän naama komeili. Kun tulin kotiin koulusta, hän kertoi minulle innoissaan tästä hauskasta väärinkäsityksestä. Sitten käskin isääni näyttämään kortin minulle, ja äiti yritti nauraessaan kertoa minulle koko tarinan, ja sitten me molemmat nauroimme vain entistä enemmän, Sandra kertoo.

10. syyskuuta jaetusta twiitistä on tähän mennessä tykätty jo huimat yli 350 000 kertaa.

Lue myös: Imettävän naisen kuvasta nettihitti erikoisesta syystä: "Sanokaa mitä sanotte, mutta oksettavaa"

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat