MTV: Lahtelainen Susanna löysi pehmokoiran - naisen päivityksestä nettihitti

08.01.2019 09:15 - Katariina Auvinen

Susanna Soppi nimesi pehmokoiran Bellaksi ja päivitti asiasta Facebookiin. Naisen julkaisua on jaettu jo liki 5000 kertaa.

Lahtelainen Susanna Soppi käveli Levon hautausmaan parkkipaikan ohitse tammikuun ensimmäisenä päivänä, kun hänen katseensa kiinnittyi surulliseen näkyyn. Parkkipaikalla makasi pehmolelukoira, joka oli ilmeisesti pudonnut joltain pieneltä omistajaltaan. Soppi päätti jakaa päivityksen Facebookiin, jotta pehmokoira löytäisi omistajansa luokse. Hän ei kuitenkaan osannut arvata, kuinka nopeasti hänen tekemä hyvänmielen päivityksensä levisi kulovalkean tavoin. Asiasta uutisoi muun muassa MTV

Susanna Soppi nimesi pehmokoiran Bellaksi. 

"Äsken kävin pehmon hakemassa talteen, oli lumeen hautautuneena. Lämpimän kylvyn jälkeen kuivattelee nyt saunan lauteilla.Nimettäköön hänet Bellaksi, saa olla meillä nyt sijaiskodissa kunnes oma perhe löytyy.

Tämän ilmoituksen saa laittaa jakoon, voihan olla että perhe on kauempaa eikä ilmoitukset heitä paikallisissa ryhmissä tavoita.

Bella tahtoo kotiin!  Bellalla on täällä kavereita ja oma vartiopaikka, missä odottaa omaa perhettään saapuvaksi." 

Soppi oli lisännyt lukuisia kuvia, jossa Bella-pehmo kuivattelee ja on käynyt kylvyssä. Hän on myös Sopen muiden koirien kanssa yhdessä kuvassa. 

MTV:n mukaan Sopen kuvia on jaettu jo ulkomailla, mutta valitettavasti Bella ei ole löytänyt vielä kotiin. Monet ovat kommentoineet Facebook-päivistystä ja naista on kiitelty hyvänmielen päivityksestä. 

Lue myös: Nainen aikoi heittää pehmoleluja pois - pussista paljastui melkoinen yllätys

Lue myös: Koira luulee pehmoleluja pennuikseen - katso nettihitiksi nousseet suloiset kuvat

Lähde: MTV

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat