Kuva: Shutterstock

"He haukkuivat minua lihavaksi" - naisen tarina raivostuttaa netissä, katso ymmärrätkö miksi

19.02.2019 18:00 - Reija Saarinen

Monet ovat sitä mieltä, että naisen tulisi jättää mies ja estiä itselleen uusi suhde.

Mumsnet-keskustelupalstalla käydään kiivasta keskustelua erään naisen jakaman tarinan ympärillä.

Tarinassa nainen toteaa löytäneensä miehensä puhelimesta viestiketjun, jossa hänen ulkonäköään on haukuttu erittäin ikävästi.

"Kerran mies pyysi minua katsomaan puhelintaan, jotta näkisin, oliko saapunut viesti tullut hänen äidiltään. Tein sen, mutta näinkin ponnahdusikkunan, jossa puhuttiin pahaa minusta. Kyseessä oli siis hänen ja hänen ystäviensä ryhmä, jossa hänen ystävänsä haukkuivat minua lihavaksi ja totesivat muun muassa, että mieheni musertuu varmasti alleni, kun harrastamme seksiä. He eivät myöskään voineet ymmärtää, miksi mieheni tapailee minua," nainen kirjoittaa.

"Kerroin miehelleni, että hänen kavereidensa puheet eivät tunnu minusta hyviltä. Hän vain totesi, etteivät miehet olleet tosissaan. Hän myös näytti minulle viestin, jossa hän oli pyytänyt kavereitaan lopettamaan."

Myöhemmin eteen tuli vielä lisää vastaavia tilanteita, joissa miehen ystävät haukkuvat naista erilaisin sanoin. Naisen mukaan tämä vaikuttaa heidän suhteeseensa.

"Tiedän, että hän rakastaa minua. Me halailemme paljon ja seksimme on hyvää. Silti minusta tuntuu pahalta, miten hänen ystävänsä minusta puhuvat. En vain tiedä mitä minun pitäisi tehdä. Tavallaan haluaisin päättää suhteen, mutta silloinhan hänen ystävänsä voittavat."

Naisen kirjoitus on kerännyt monenlaisia kommentteja. Suurimmassa osassa häntä kehotetaan miettimään uudelleen, haluaako hän olla kyseisen miehen kanssa suhteessa.

"Jätä hänet."

"Etsi mies, joka pitää puoliasi aina."

"Miehesi on todella törkeä, jos hän ei puolusta sinua kunnolla."

Mitä ajatuksia tarina sinussa herättää?

Lue myös: Mallikaunotar sai karua palautetta ihonväristään - nokkelasta vastauksesta hitti

Lue myös: "En pidä lihavista ihmisistä" - naisen kommentit Tinderissä saivat aikaan raivoa

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat