Kuva: Shutterstock

Rapu vetää laskiaispullaöverit, kaksonen törsää kevätvaatteisiin - katso Voice.fi:n kuukauden horoskooppi!

01.03.2019 10:30 - Senni Loikala

Kuka jättää takin aurinkoisena päivänä kotiin ja vilustuu? Kuka saa nauttia kiihkeästä romanssista?

Voice.fi julkaisee kuukausittain horoskoopin, josta selviää, mitä tulevalle kuulle on luvassa. Lue alta, mitä tähtimerkit kuiskivat sinulle.

Kauris (22.12.-19.1.)

Maaliskuussa kauriin katse on kohti kesää. Hän jättää ensimmäisenä kesälomatoiveensa työnantajalle. Kauris viettää tuntikausia etsien kesäksi täydellistä lomakohdetta ja hotellia, jonka tulee täyttää kauriin tiukat vaatimukset. Kauris ei voi rentoutua, ennen kuin varaukset on tehty ja matka maksettu. 

Kevään korvilla liikunnan ja terveellisten elämäntapojen merkitys kasvaa. Voi olla, että kauris innostuu laatimaan viikon ruokalistat etukäteen. Työpaikalla kauriin voi bongata treenaamasta kahvitauolla reisiään istumalla kyykyssä seinää vasten.

Rakkausrintamalla kauriin kannattaa antaa ohjat vastapuoliskon käsiin. Tällä tavoin maaliskuusta tulee yllättävän romanttinen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Maaliskuu on vesimiehelle henkisesti inspiroivaa aikaa. Hän tuntee voimistuvansa havainnoidessaan kevään merkkejä, ja asfaltilla virtaava vesi ja siihen osuvat auringon säteet riittävät tekemään hänet onnelliseksi. Vesimies näkee ympärillään valtavasti mahdollisuuksia ja innostuu jopa syömään jäätelöä ulkona.

Vesimiehen kannattaa heittäytyä aistien vietäväksi. Luvassa on seikkailuja ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Sinkkuna elävällä vesimiehellä on edessään räiskyvä romanssi, ja varatulla vesimiehellä on menossa kiehtova ja seksuaalisesti aktiivinen kausi.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat ei innostu keväästä ja tehtävien kasautumisesta, ja on vaarassa vetäytyä kuoreensa. Kalojen kannattaa taistella ahdistusta vastaan, ja aktiivisuuden ansiosta kalat voi löytää uusia puolia itsestään. Kalojen kannattaa ulkoilla mahdollisimman paljon, tapahtuipa se kävellen, hölkäten tai pyöräillen. Raitis ilma hellii myös ajatuksia.

Maaliskuussa kalojen kannattaa haastaa itseään ja hypätä epämukavuusalueelleen. Kotona viihtyville kaloille voi tehdä hyvää lähteä ulos juhlimaan ystävien kanssa tai sokkotreffeille. Kun kalat kaivaa rohkeutensa esille, voi edessä olla rakkausrintamalla myös yllättävän sähäkkä kuukausi.

Oinas (21.3.-19.4.)

Parisuhteessa elävien oinaiden kannattaa muistaa läsnäolon voima. Kevään riennot kiehtovat oinasta, ja ne ovat vaarassa viedä liikaa tilaa elämän tärkeimmiltä asioilta. Oinaan kannattaa houkutella kumppani mukaan menoihin ja nauttia välillä myös koti-illoista. Sinkkuoinas saattaa puolestaan tavata puoleensavetävän ihmisen, jonka kanssa on hauskaa ainakin yhden illan.

Maaliskuussa oinas kaipaisi muutosta työelämässä. Hän saattaa harkita jopa irtisanoutumista, mutta äkillisiä muutoksia ei välttämättä kannata tehdä. Yllättävän pian työ alkaa taas maistua samassa paikassa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kevään merkkien huomaaminen suuntaa härän ajatukset tulevaan, mikä ahdistaa häntä. Pyörä pitäisi huoltaa, pitäisi hankkia kevättakki hiostavan talvitakin tilalle ja ikkunat pitäisi pestä. Härkä ei myöskään tiedä, milloin viettää kesälomansa ja mitä tekee silloin.

Maaliskuussa härän kannattaa panostaa hetkessä elämiseen. Härkä voikin ajautua spontaanisti tilanteisiin, joita hän muistelee vielä pitkään. Luvassa on rentoa mieltä, naurukohtauksia ja pieniä seikkailuja lähialueilla, kunhan härkä tietoisesti vähentää kuormitustaan.

Myös kodin sisustuksen piristäminen on ajankohtaista. Härkä saattaa ripustaa ikkunoihin kevätverhot, hankkia huonekasvin tai tilata netistä uusia mattoja. Rakkausrintamalla maaliskuu on tasaista aikaa.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Siinä missä muut kärsivät kevätväsymyksestä, kaksonen saa lisää energiaa. Lisääntyvä valo ja kevään merkit saavat olon huikeaksi, ja kaksonen on rientämässä jatkuvasti jonnekin, milloin jumppatunnille, milloin syömään ystävän kanssa, milloin inspiroiville messuille.

Rakkauden saralla maaliskuu on kaksoselle joko hengästyttävän intohimoinen tai erittäin vaisu. Jos vastapuoli innostuu mukaan seikkailuihin, tunteet roihuavat. Riskinä on, ettei kaksosella ole aikaa panostaa suhteeseen.

Vaatekauppojen kevätmallistot vetävät kaksosta magneetin lailla puoleensa. Kaksosen kannattaa varoa, ettei hän shoppaile yli varojensa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Maaliskuussa ravusta saattaa tuntua, että hän pitäisi terapeutin vastaanottoa. Lähipiiri, ystävät ja puolitutut valittelevat ravulle stressistään ja murheistaan. Vaikka rapu on luotettava hahmo, joka kerta muiden vuodatukseen ei tarvitse eläytyä liiaksi. Käännä keskustelunaiheet kevyemmille vesille.

Ravulle on tärkeää syödä ja tarjota omatekoisia laskiaispullia, ehkä jopa ähkyyn asti. Hän saattaa keittää läheisilleen kaakaota ja laittaa servetit lautasen reunalle. Myös naistenpäivän juhlistus on ravusta mukavaa.

Varattujen rapujen kannattaa nauttia keväästä yhdessä kumppaninsa kanssa, menkää vaikka pyöräretkelle. Sinkkuravut saavat osakseen kiinnostuneita katseita, mutta vispilänkauppa saa vielä odottaa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonaa pännii, kun kaikki vaikuttavat laiskottelevan maaliskuussa. Leijona syyttää tästä kevättä. Neuvojen ja käskyjen antamista kannattaa välttää, ja parasta olisikin höllentää otettaan ja viettää rentoa aikaa niin työssä kuin siviilissä.

Kevään kynnyksellä leijonan kannattaa panostaa hyötyliikuntaan. Osa leijonista saattaa jopa innostua tosissaan jostakin urheilulajista. Tässäkin leijona tarvitsee selkeän tavoitteen, jotkut esimerkiksi saattavat ilmoittautua puolimaratonille tai ostaa personal trainerin palveluita.

Rakkausrintamalla varattu leijona saa tukea kumppaniltaan. Hänelle kannattaa osoittaa kiitollisuutensa, ja sen leijona tekee hemmottelemalla rakastaan. Sinkkuleijona on taipuvainen stressiin maaliskuussa, mutta jos hän osaa luopua siitä, saattaa hän saada kiinnostavan yhteydenoton.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyen kalenteri on täynnä merkintöjä. Neitsyt on erittäin tehokas työ- tai opiskelurintamalla, ja hoitaa tehtäviä tarkkuudella ja rutiinilla. Myöskään sosiaalinen elämä ei jää jalkoihin. Uupumus iskee kuitenkin, kun neitsyt askartelee ystävilleen naistenpäiväkortteja. Tuolloin neitsyen kannattaa laittaa askartelut syrjään, ja tyytyä lähettämään naistenpäivän toivotukset tekstiviestillä.

Maaliskuussa neitsyt on vaarassa käydä ylikierroksilla. Aktiivisuus voi kostautua unettomuutena. Neitsyen on tärkeää opetella rentoutumaan, jotta kamelin selkä ei taitu.

Rakkauselämä tuo voimaa neitsyelle erityisesti maaliskuussa. Pysähtyminen ja syvälliset juttutuokiot virkistävät neitsyen mieltä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Maaliskuu on vaa’alle sosiaalisesti aktiivista aikaa, ja hän saa pari uutta ystävää. Vaaka nauttii seurasta ja hyvistä keskusteluista. Vaaka huomaa kalenterinsa täyttyvän hetkessä. Yksi tuttava kaataa murheensa vaa’an niskaan, eikä kysele vaa'an kuulumisia. Vaa’an kannattaa harkita, keiden kanssa viettää aikaansa.

Vaa’an kannattaa panostaa itsensä kehittämiseen maaliskuussa. Hän voi hakea kirjastosta kasan kiinnostavia kirjoja, kuunnella inspiroivia podcasteja tai osallistua viikonloppukurssille. Sinkkuvaaka saattaa tavata tätä kautta unelmiensa kumppanin. Varatuille vaaoille maaliskuu on tasapainoista aikaa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kevään lähestyessä skorpionin stressi ja paineet kasautuvat. Tehtävälista tuntuu loputtomalta, eikä skorpioni saa itsestään parhaita tehoja irti. Skorpionin kannattaa höllentää otetta ja antaa aikaa hyvinvoinnilleen. Päivään olisi hyvä varata hetkiä, jolloin skorpioni unohtaa velvollisuudet. Lounaan voi syödä esimerkiksi puiston penkillä, nauttia samalla auringosta ja kuunnella lempimusiikkia.

Jos skorpioni osaa hallita stressiään, varatulle skorpionille maaliskuu on tasapainoista aikaa. Suhde vahvistuu entisestään, jos myös vaikeista asioista pystytään keskustelemaan. Sinkkuskorpioni käy kiinnostavia keskusteluita vanhojen tuttavuuksiensa kanssa ja ehkä yksi näistä suhteista syvenee myöhemmin.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies innostuu alkavasta keväästä niin, että jättää aurinkoisena päivänä takkinsa kotiin. Hän vilustuu ja joutuu jäämään neljän seinän sisälle toipumaan. Joka tapauksessa oinas saa uutta energiaa maaliskuussa, ja on pian taas elämänsä kunnossa.

Maaliskuussa jousimies keskittyy mielellään hauskanpitoon ja osallistuu illanistujaisiin ja milloin mihinkin kissanristiäisiin. Jousimies huomaa, että hänen ympärillään on huikeita tyyppejä. Sinkkujousimies ei kaipaa pysyvää suhdetta maaliskuussa. Varatun jousimiehen kannattaa järjestää myös riittävästi parisuhdeaikaa.

Lue myös: Minkä eläimen näet ensimmäisenä jonossa? Psykologinen testi paljastaa todellisen minäsi

Kilpailut

Uusimmat