Kuva: Shutterstock

Emily, 21, uhattiin poistaa lennolta sopimattoman asunsa vuoksi - ymmärrätkö syyn?

14.03.2019 18:15 - Katariina Auvinen

Brittiläinen nuori nainen oli lentämässä Kanariansaarille.

Brittiläinen Emily O´Connor, 21, oli lentämässä lomamatkalle Kanariansaarille, kun hän kohtasi erikoisen ongelman. Nainen oli valinnut asukseen napapaidan sekä korkeavyötäröiset housut. Asia ei nuoren naisen mukaan kuitenkaan miellyttänyt matkustamohenkilökuntaa, joka uhkasi poistaa tämän lennolta, jos O´Connor ei laittaisi peittävämpää asua ylleen. 

Hänet saartoi neljä henkilökuntaan kuuluvaa työntekijää hänen mukaansa. He väittivät, että O´Connorin asu on loukkaava, eikä se sovi lennolle. Naisen serkku ojensi hänelle takin, jolla hän pystyi peittämään itsensä. Sen jälkeen matkustamohenkilökunta oli tyytyväinen.

Nainen suivaantui asiasta ja kirjoitti kohtelustaan Twitteriin. Julkaisu kuvan kera on lähtenyt leviämään ympäri maailmaa. Thomas Cook -lentoyhtiö pahoitteli naiselle tapahtunutta, mutta selitti, että heillä on matkustajille tietyt pukeutusmissäännöt, joita tulee noudattaa. 

O´Connor kertoi, että häntä harmitti se, ettei muut matkustajat sanoneet mitään henkilökunnan hyökkäyksestä. Monet ihmiset ovat kertoneet, ettei heidän mielestään naisen asu ole mitenkään sopimaton. 

"Olen lentoemäntä itse ja olisin todellakin miettinyt kahdesti, olisinko pyytänyt sinua pukeutumaan peittävämmin. Ei ole olemassa mitään sääntöä siitä, miten lentomatkustajan tulisi tai ei tulisi pukeutua," eräs Twitter-käyttäjä kertoo. 

"Tuo asu ei ole todellakaan sopimaton." 

Mitä mieltä olet? Katso kuva alta tai täältä

Lue myös: Näyttelijäkaunottaren asukokonaisuus yhdistelee vaatekappaleita rohkeasti - pukisitko yllesi?

Lue myös: Gigi Hadid säväytti arkiasussa, joka saa hieraisemaan silmiä - erikoinen asustetrendi tulee taas

Lue myös: Näyttelijäkaunotar osoitti outona pidetyn vaateyhdistelmän toimivan täydellisesti - katso!

Kilpailut

Uusimmat