Kuva: Shutterstock

Isä jakoi tarinan, johon jokainen vanhempi voi samaistua: "Hunaja ei muistuttanut uima-allasta"

05.04.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Tom Gattin tviitistä on tullut nettihitti, koska niin monet vanhemmat ovat kertoneet oman kokemuksensa lapsensa saamista raivokohtauksista.

Vanhemmuus ei todellakaan ole helppoa, mutta helpommaksi sen tekee, jos osaa ottaa asiat toisinaan huumorilla. Taaperot voivat saada kiukkukohtauksen mitä erikoisimmista syistä, joka käy ilmi erään Twitter-käyttäjän julkaisusta. Julkaisu on saanut paljon vertaistukea muilta vanhemmilta, jotka ovat innostuneet kertomaan oman lapsensa erikoisimmat syyt kiukkukohtaukseen. 

Lontoolainen Tom Gatti on kahden lapsen isä, joka päätti jakaa oman kokemuksensa Twitterissä. 

"Kolmevuotias sai hermoromahduksen, koska banaani oli hieman liian pieni, banaanin yläosa oli hieman liian mössöinen ja hunaja puurossa ei muistuttanut uima-allasta." 

Twiitistä on tykätty yli 30 000 kertaa ja se on kerännyt yli 3000 vastausta muilta samassa tilanteessa olevilta vanhemmilta. 

"Voi kyllä, banaanit aiheuttavat paljon ongelmia. Jos banaaneissa on yhtään ruskeita osia, voit oikeastaan jo arvata, ettei päivästä tule hyvä. Ruskeat osiot tietävät ongelmia." 

"Neljävuotias sai todellisen kohtauksen tänä aamuna, syyt: hänen veljensä katsoi häneen, annoin hänelle aivan liian paljon maitoa, hän halusi värittää värityskirjaansa ennen syömistä, koiramme seurasi häntä ja tänään ei ole lauantai." 

"12-vuotias hermostui tänään siitä, että hänen piti nousta ylös sängystä, mennä kouluun ja satoi. Kaiken lisäksi olen hänen äitinsä." 

"Kolmevuotiaani kiljui tänään koko kotimatkan, koska hän sai kuulla kaikkien dinosaurusten kuolleen." 

"Lapseni sai raivokohtauksen, kun hän kuuli, ettei saa kirkossa muffinseja." 

"Kun olin kolmevuotias, sain raivokohtauksen, koska isoveljelläni oli mielestäni enemmän kylpyvettä kuin minulla. Olimme samassa ammeessa." 

"Kolmevuotias lapseni: laitoin tomaattikastiketta hänen lautaselleen ennen kananmunaa. Laitoin tomaattikastiketta kananmunan päälle enkä sen sivulle. Hänen sisarensa katsoi häntä."

Kuulostaako tutulta? 

Lue myös: Äidin julkaisema raadollinen kuva synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kerää ylistystä

Lue myös: Pink julkaisi pojastaan kuvan ilman housuja - otos sai ihmiset arvostelemaan naisen vanhemmuutta

Kilpailut

Uusimmat