Kuva: Shutterstock

Morsian keksi nerokkaan kikan, joka auttaa vessassa hääpäivänä - tarvitset vain Ikea-kassin

10.04.2019 18:45 - Iiro Myllymäki

Ikea-kassista on moneksi.

Morsiamet tietävät, miten hankalaa vessassa käynti morsiuspuvun kanssa voi olla. Nyt netissä leviää äärimmäisen yksinkertainen kikka, jonka avulla hulppean mekon kanssa tarpeiden tekeminen sujuu ilmeisen vaivattomasti.

Tina-niminen brittinainen keksi helpon ja halvan keinon, miten vessareissut morsiuspuvun kanssa saa helpommiksi. Nainen kertoo Bored Panda -sivustolle, että keksintö sai alkunsa omakohtaisesta tarpeesta.

- Menin naimisiin muutama viikko sitten ja olin erittäin huolissani, miten selviän vessassa käymisestä. Pitäisikö jonkun olla auttamassa ja katsomassa aina, kun menen vessaan? Enkö pystyisi vapaasti käyttämään käsiäni ja käyttämään vessapaperia? Ja mikä pahinta, entä jos kuukautiset päättävät alkaa? On olemassa erillisiä morsianten WC-auttajia, mutta he ovat hyvin kalliita, Tina kertoo.

Tinan keksimä kikka sen sijaan maksoi vain 80 senttiä, ja nainen toteutti keksintönsä päivää ennen häitä. Naisen salainen ase oli kaikille tuttu Ikea-kassi. Nainen leikkasi kassista pohjan irti, ja vessassa käydessään hän veti kassin ympärilleen niin, että kassi nosti puvun helmat ylös. Sitten hän veti kassin kantokahvat olkapäilleen ja oli täydessä vessavalmiudessa.

- Parasta tässä on se, että kikka on melkein ilmainen ja se teki elämästäni helpompaa hääpäivänäni, Tina hehkuttaa.

Kuvat nerokkaasta kikasta ovat lähteneet leviämään netissä. Pääset katsomaan ne alta.

(kuva: Facebook)

(kuva: Facebook)

(kuva: Facebook)

Lue myös: Joona, 25, valmisti rinkan Ikean sinisistä kasseista - sai valtaisan nettisuosion

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat