Kuva: Shutterstock

Mies heilutteli kihlasormusta tyttöystävänsä seurassa, eikä tämä tajunnut mitään - kuvat naurattavat

02.09.2019 20:45 - Iiro Myllymäki

Hilpeä kuvasarja on saanut suuren suosion Facebookissa.

Kosinnan voi suorittaa lukemattomilla eri tavoilla, joko juhlavasti tai arkisemmin. Nyt netissä on naureskeltu erään miehen kosintakertomukselle, joka poikkeaa paljon tavanomaisesta.

Edi Okoro -niminen mies halusi, että hänen kosintansa heijastelisi hänen spontaania luonnettaan. Näin ollen hän ei halunnut suunnitella hienoa illallista tai askarrella kosintakylttiä. Okoro päätti, että hän mieluummin kantaa sormusta mukanaan kaikkialla, minne hän naisystävänsä Callyn kanssa menee.

Mies kirjoittaa Facebookissa, että hän odotteli oikeaa hetkeä kosinnalle noin kuukauden ajan mutta sellaista ei tuntunut tulevan. Mies istuskeli sohvalla, kun hänen naisystävänsä melkein näki hänet katselemassa sormusta. Tästä tilanteesta mies sai idean, että hän alkaisi testata, miten paljon hän voisi heilutella sormusta pariskunnan arkisten tilanteiden yhteydessä ilman, että Cally tajuaa mitään. Miehen Facebookissa jakamasta päivityksestä käy ilmi, että näitä tilanteita oli roppakaupalla.

”Yritin saada mahdollisimman monta kuvaa Callysta sormuksen kanssa ilman, että hän saa tietää. Hänellä ei ollut hajuakaan, mitä teen näissä kuvissa”, Edi Okoro kirjoittaa.

Kuvista käy ilmi, että mies oli jopa asettanut sormuksen Callyn kämmenelle tämän nukkuessa ja ottanut sormuksen esiin muun muassa kauppajonossa. Kuvasarjasta on tullut valtava nettihitti, sillä sitä on jaettu Facebookissa yli 50 000 kertaa. Miehen päivityksen kuvineen pääset katsomaan alta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lopulta mies pääsi suorittamaan kosintansa ja sai myöntävän vastauksen, mutta hän ei ole vielä kertonut julkisesti, miten kosinta lopulta tapahtui. Sen mies kuitenkin paljasti, että hän ei jäänyt kiinni sormuksen esillä pitämisestä missään tilanteessa.

Lue myös: Miehen antama kihlasormus ei ollut naisen mieleen, valitti asiasta somessa - ymmärrätkö?

Lue myös: Koira varasti show'n pariskunnan kihlajaiskuvissa - katso hulvattomat otokset

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat