Kuva: Shutterstock

Suosittu koiratapahtuma peruttiin Norjan tautiepidemian takia: "Riskit ovat liian suuret"

14.09.2019 12:15 - Senja Rapila

Helsinki Puppy Parade on peruttu.

Suosittu koiratapahtuma Helsinki Puppy Parade on tältä syksyltä virallisesti peruttu. Tapahtuman olisi pitänyt olla Helsingissä huomenna 15. syyskuuta sunnuntaina. Tapahtumajärjestäjät tiedottivat asiasta omilla some-kanavillaan. Tapahtumajärjestäjät eivät halua ottaa riskejä, sillä Norjan tautiepidemialle ei olla vielä löydetty syytä. Vellova tauti voi olla pennulle tappava.

"Haikein mielin joudumme ilmoittamaan, että sunnuntain paraati on peruttu.

Syynä päätökseen on Norjan tautiepidemia. Olemme konsultoineet asiasta eläinlääkäreitä ja keskustelleet tilanteen vaikutuksesta tapahtumaamme. Tilanteesta on toistaiseksi saatavilla hyvin vähän varmaa tietoa, joten riskit tapahtuman järjestämiseen ovat yksinkertaisesti liian suuret.

Uskomme ja toivomme, että kaikki ymmärtävät ja kunnioittavat päätöstämme. Levitättehän sanaa kaikille paraatikavereille!
Muistutuksena vielä kaikille koirien omistajille: mikäli omalla koiralla havaitsee taudinkuvaan sopivia oireita, eli äkillisesti alkavaa veristä ripulia ja oksentelua, on syytä olla viipymättä yhteydessä eläinlääkäriin.

Psst! Vaikka itse paraatikulkue on peruttu, aiomme silti järkätä sunnuntaina VIRTUAALIPARAATIN, johon koko Suomen koirat pääsevät osallistumaan! Tästä lisätietoa pian.

Pidetään itsemme ja toisemme turvassa!"

Voit katsoa koko päivityksen alapuolelta.

Lue myös: Netissä nauretaan vihreille koirille: "Ne eivät ole edes pahoillaan"

Lue myös: Koira varasti show'n pariskunnan kihlajaiskuvissa - katso hulvattomat otokset

Lue myös: Netti ihastui yrmeän näköiseen shiba-koiraan - Grumpy Catin seuraaja?

Kilpailut

Uusimmat