Kuva: Shutterstock

Stressiä ja suuria päätöksiä? Katso, mitä Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa sinulle

30.09.2019 19:15 - Lauri Kujanpää

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä.

Lokakuussa kääriydytään vilttiin ja kärsitään kovista työpaineista.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt on saavuttanut stressiaallon, jonka päihittämiseen tarvitaan sisäistä organisaatiokykyä. Vaikkakin jokainen kehon hälytysmerkki saattaa olla punaisella, löydät lopulta rauhan ruskamaiseman keskeltä.

Huomaat odottavasi myös talvea, sillä valkea lumipeite antaa mielenrauhan. Älä myöskään pelästy, että juuri vähiten odottamasi henkilö lähestyy sinua romanttisella mielellä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Syntymäpäiviesi kunniaksi tarvitset aimo annoksen omaa aikaa. Huomaat, että juhliminen ja jatkuva kalenterin perässä juokseminen ovat vaatineet veronsa, ja kaipaat nyt ihan vain kuumaa juomaa, hyviä elokuvia sekä lämpimän viltin hellää syleilyä. Anna siis itsellesi lupa renoutua.

Sinkuille varsinkin lokakuussa läheisyys on tullut tärkeäksi. Ehkäpä on aika tarttua niihin pyyntöihin, joista olet ennen kieltäytynyt?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Syksy on sinun aikaasi ja olet jo huomannut, että olet saanut aikaan enemmän kuin kesällä. Ehkäpä välillä on hyvä rauhoittua ja nauttia työn hedelmistä.

Huomaat myös tummahiuksisen henkilön lähestyvän sinua. Pohdit jopa, olisiko sinusta antamaan hänelle enemmänkin? Kuuntele sydäntäsi ja unohda järjen voimakkaat varoitusmerkit hetkeksi - saatat nimittäin yllättyä positiivisesti.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Rakkauselämäsi kukoistaa juuri silloin kuin sitä vähiten odotat. Tartu siis hetkeen ja hyppää tunteiden virtaan. Saatat myös nauttia syksyisestä aamusta erään henkilön kanssa, joka on sinulle tuttu jo vuosien takaa.

Työelämässäsi on omia haasteita, mutta osaat vihdoinkin olla stressaamasta turhasta. Huomaat myös, että ankara alkusyksy päästää sinut vihdoinkin pihdeistään ja joudut oikein pohtimaan, mitä kaikkea teetkään vapaa-ajallasi.

Kauris (22.12.-19.1.)

Itsetutkiskelusi jatkuu edelleen, mutta olet vihdoinkin sujut suuren päätöksen edessä. Nyt tarvitsee vain avata ovi ja astua siitä sisään.

Olet myös huomannut, että uudet mahdollisuudet työelämässä astuvat eteesi. Joudut tekemään suuria päätöksiä, mutta lopulta ne päätökset vievät sinut tietyn unelman sisälle - kunhan muistat vain pysyä maltillisena.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Odottavan aika on pitkä. Varsinkin vesimiehille, jotka eivät malta odottaa suuria uutisia.

Suuret uutiset tuovat myös mukanaan suuren ahdistuksen. Oletko sittenkään valmis siihen, joka vaatii sinulta kaiken ajan?

Rohkeutesi lopulta palkitaan ja pääset nauttimaan siitä viimeistään ensi vuonna. Myös rakkauselämääsi vaivaa mystinen romantiikan puute. Oletko varma, että juuri hän, joka nyt tuntuu tärkeältä, voi tarjota kaiken mitä haluat?

Kalat (19.2.-20.3.)

Mikään lepo ei riitä kaloille palautumaan syksyn kiireistä. Oletko miettinyt, että ottaisit pienen irtioton arjesta ja nauttisit omasta ajasta jossain muualla?

Myös puhelin vie liikaa aikaa tärkeimmiltä asioilta. Mitä jos jättäisit älyluurin hetkeksi pois ja tarttuisit keskeneräisiin asioihin? Voit yllättyä, mihin se sinut vie.

Elät myös asuntokriisin keskellä ja mietit, mikä koti sopisi juuri sinulle. Älä hätäile, löydät vastauksen vapaapäiväsi rentona aamuna.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas kaipaa extramäärän rakkautta, lämpöä ja huomiota. Tämä kumppanien on hyvä muistaa ja kenties muistaa rakastaan pienillä yllätyksillä sekä halauksilla.

Stressisi on saattanut helpottua, mutta huomaat keskeneräisen työasian vaivaavan mieltäsi. Ehkäpä se pitäisi tehdä valmiiksi ja sen jälkeen voit palkita itsesi hyvästä työstä? Myös pieni riita työpaikalla saa sinut alakuloiseksi, mutta lopulta asioiden esilletuonti johtaa paljon parempaan.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkien on pakko hellittää otetta, sillä jääräpäisyys saattaa ajaa ystävyssuhteet pieneen kriisiin. Uskalla siis hypätä mukavuusalueesi ulkopuolelle ja saatat lopulta huomata, että hyvät asiat tapahtuvatkin melko helposti.

Olet voinut myös miettiä, että kaipaat uutta polkua elämällesi. Se vaatii suurta rohkeutta, mutta onneksi luonteesi pystyy voittamaan kaikki suuremmatkin esteet.

Eräs henkilö pyörii mielessäsi myös öisin. Ehkäpä nyt on hyvä aika puhua tunteista paljon selkeämmin?

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Olet saattanut kohdella sinulle tärkeää ihmistä huonosti. Kaipaat kuitenkin ratkaisua asiaan, mutta vaatiiko se niin suoria tekoja?

Muista aina, että myrskyn jälkeen on helpompi hengittää. Anna toiselle tilaa kertoa tunteistaan ja muista kuunnella tarkasti! Huomaat, että asiat eivät ole niin mustavalkoisia.

Työpaineesi riistää sinulta hieman yöunia, mutta tunteita täynnä olevan viikonlopun jälkeen olet kuin uudestisyntynyt. Katso myös tarkemmin kalenterisi merkintöjä - ovatko ne kaikki todellakin tarpeellisia?

Rapu (21.6.-22.7.)

Huomaat tunne-elämässäsi valtavia aallokoita. Oletko varma, että haluat seilata siellä ilman päätöksiä tulevaisuudesta? Olet suurten kysymysten äärellä ja ainoa, joka osaa ratkaista tunteesi, on sinä itse. Tartu siis tilaisuuteen ja ole avoin. Olosi helpottuu heti, kun otat vaikeat asiat puheisiin mukaan.

Tajuat, että työpaikalla oleva kaaos ei johdu sinusta, joten turha stressi väistyy heti. Ehkäpä sinun on aika olla enemmän sivustaseuraaja kuin ongelmanratkaisija? Toisten kiukuttelulle et nimittäin voi mitään.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonan parisuhde-elämä on yllättävän tasaista, mutta röyhkeys astuu mukaan sinkkuihmisille. Huomaat sitä itsessäsi että ihastuksesi kohteessa. Samankaltaisuutenne on kuitenkin voimavara eikä riidan aihe.

Kaipaat enemmän haasteita, joten tarjoudut tekemään jotain, mihin et ehkä usko pystyväsi. Kaikki menee kuitenkin erinomaisesti ja huomaat, että lopussa kiitos seisoo. Varo kuitenkin niitä, jotka yrittävät lyödä kapuloita rattaisiin - he ovat nimittäin sinun vahvalle itsetunnollesi kateellisia.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Mitä rakkauselämässäsi tapahtuu syyskuussa? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

Lue myös: Kesän kuumin horoskooppi: Katso, millä piristät seksielämääsi juuri nyt

Kilpailut

Uusimmat