Kuva: AOP

Mies ohjelmoi matopelin joulukuuseen - uskomaton video on pakko nähdä

30.12.2019 19:15 - Iiro Myllymäki

Mies ohjelmoi legendaarisen pelin joulukuusen valoihin.

Muistatko vielä matopelin, jota pelattiin päivästä toiseen Nokian kännyköillä parikymmentä vuotta sitten? Nyt netti on innostunut erään miehen keksinnöstä, joka on nerokkaalla tavalla yhdistänyt joulunvieton ja kyseisen matopelin.

Jordy Moos -niminen insinööri on jakanut Twitterissä videon, jossa hän pelaa matopeliä joulukuusellaan. Matopelissä kerättävät omenat ovat siniseksi valaistuvia joulukuusen palloja, ja itse mato on valaistu punaiseksi. Moos näyttää Twitter-videossa, miten peliä todella pystyy käytännössä pelaamaan.

Joulukuusipelin valmistanut Jordy Moos on kertonut brittiläisen Metro-sivuston haastattelussa, että pelin valmistaminen vei enemmän kuin sata tuntia aikaa. Hän oli saanut idean edellisenä jouluna ja alkoi valmistella peliä viime helmikuussa.

Video joulukuusimatopelistä on lähtenyt leviämään Twitterissä. Voit katsoa sen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Jordy Moos on jakanut YouTubessa puolestaan videon, jossa hän selittää juurta jaksain, miten hän valmisti pelin. Jos haluat itse luoda matopelin seuraavaa joulua varten, voit katsoa ohjevideon alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Onko tässä vuoden pelottavin joulukuusi? Äidin uskomattomasta luomuksesta viraalihitti

Lue myös: Julkkisten hulppeat joulukuuset loistavat toinen toistaan upeampina - mikä on sinun suosikkisi?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat