Kuva: Shutterstock

8-vuotias poika lyttäsi äitinsä kotiopetustaidot maanrakoon - päiväkirjamerkinnästä nettihitti

23.03.2020 16:15 - Iiro Myllymäki

Äiti näki poikansa tekstin ja jakoi sen Facebookissa.

Lapsiperheet ympäri maailman ovat joutuneet totuttelemaan uudenlaiseen arkeen koronaviruspandemian keskellä. Monissa maissa Suomi mukaan lukien lasten koulussa käyntiä on rajoitettu tuntuvasti, ja monet ovat siirtyneet opiskelemaan etänä kotoa käsin. Tämä on tuonut entistä enemmän vastuuta vanhemmille, eikä muutos ole sujunut kaikissa perheissä kivuttomasti.

Nyt netissä on levinnyt 8-vuotiaan Benin päiväkirjamerkintä, jossa hän kritisoi voimakkaasti äitinsä kotiopetustaitoja. Yhdysvaltalainen Ben ei kirjoituksessaan säästele sanoja.

”Tämä ei mene hyvin. Äitini alkaa stressaantua. Hän on todella hämmentynyt. Otimme tauon, jotta äitini pystyy selvittämään päätään. Voin kertoa, että tämä ei mene hyvin”, Ben kirjoittaa.

Benin äiti Candice Kennedy näki kirjoituksen ja päätti laittaa siitä kuvan Facebookiin. Facebookissa kuva lähti leviämään, ja sitä on jutun kirjoitushetkellä jaettu yli 277 000 kertaa. Äiti jakoi kuvan lukuisien itkunauruemojien kera.

”En kestä! Tämä on Benin päiväkirjamerkintä maanantailta meidän ensimmäisestä kotikoulupäivästämme. Tuo viimeinen lause”, Candice Kennedy kirjoittaa.

Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, näet sen myös täältä

Lue myös: Pikkupoikaa yritettiin pelotella feikkihämähäkillä - reaktiosta nettihitti: "Gangsta!"

Lue myös: Poika löysi lahkeestaan äitinsä alushousut kesken koulupäivän - tapauksesta hetkessä nettihitti

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat