Suomalaisnaisen kampaamokäynti etänä nousi nettihitiksi: "Älä kokeile kotona!"

30.03.2020 12:15 - Iiro Myllymäki

Neija Välilä leikkasi itselleen otsatukan kampaajaystävänsä neuvoessa etänä. Videon saama suosio yllätti naisen täysin.

Näinä aikoina, kun sosiaalisia kontakteja tulee vältellä, monet joutuvat miettimään uusiksi esimerkiksi hiustenhoitoa. Mitä tehdä tukalle, jos parturi-kampaamoon ei pääsekään? Netissä leviävältä videolta selviää, millainen voisi olla etänä tehty kampaamokäynti.

Humoristinen video on jaettu parturi-kampaamo Teos Jyväskylän Facebook-sivulla.

”Tämä video todistaa, että meidän ala olisi hieman haasteellista näin etänä vaikkakin asiakas oli ’tyytyväinen lopputulokseen’”, parturi-kampaamo kirjoittaa Facebook-sivullaan videon yhteydessä.

Videolla näyttelijä Neija Välilä on etäyhteydellä yhteydessä kampaaja Emma Kimariin, joka opastaa naista otsatukan leikkaamisessa. Niskaliuskan virkaa toimittaa vessapaperi, ja muutenkin meno on rempseää.

- Voi vitsit, tästä tulee just niin kuin Paula Vesalalla, Neija Välilä hihkaisee videolla.

Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Perjantaina 27. maaliskuuta jaettu video on kerännyt muutamassa päivässä yli 120 000 katselukertaa, ja sitä on jaettu noin tuhat kertaa. Videon suosio yllätti videolla esiintyvän Neija Välilän täysin.

-  Videon leviäminen tuli täytenä yllätyksenä. On hienoa, että olemme jakaneet iloa näin monelle ihmiselle tämän videon kautta, Välilä kommentoi Voice.fi:n haastattelussa.

Välilän mukaan idea videoon lähti kampaaja Emma Kimarilta, joka on hänen hyvä ystävänsä. Tavoitteena kaksikolla oli viihdyttää tempauksella paitsi itseään, myös muita. Neija Välilä työskentelee näyttelijänä Teatteri Eurooppa Neljässä, joten heittäytymiskykyä häneltä ei puutu.

- Kyllähän omien hiusten leikkaaminen vaatii rohkeutta ja vähän hulluuttakin, mutta olen aina ollut hieman yllytyshullu, ja lähden kyllä mielelläni mukaan kaikkiin hassutuksiin, Välilä sanoo.

”Ensi viikon aikana korjaamme hiuksiin syntyneet vauriot. Älä siis kokeile kotona!”, kirjoitetaan Facebook-videon saatesanoissa. Neija Välilä myöntää, että videolla nähdyn otsatukanleikkuun lopputulos on ”karsea”. Näinä aikoina ihmisten ilmoille ei ole juuri asiaa, joten otsatukan vinous ei naista liiemmin haittaa. Välilä kuitenkin pääsee keskiviikkona Kimarin käsittelyyn, jolloin tukka saadaan taas kuntoon.

- Onneksi! Välilä huudahtaa.

Lue myös: Parturikampaamon hinnasto pistettiin uusiksi: "Teemme tämän moraalisista syistä"

Lue myös: Nainen syyttää kampaamoa hiustensa tuhoamisesta - liikkeen omistajan vastaus hämmentää

Kilpailut

Uusimmat