Kuva: Shutterstock

Miehen kihlattu kuoli ennen häitä - tilatun hääkuvaajan sydämetön reaktio raivostuttaa netissä

28.05.2020 08:15 - Iiro Myllymäki

Hääkuvaaja kieltäytyi palauttamasta rahoja miehelle ja alkoi somekäytöksellään kaivaa syvää kuoppaa itselleen.

24-vuotiaan Justin Montneyn oli tarkoitus mennä naimisiin 22-vuotiaan Alexis-Athena Wyattin kanssa, mutta traaginen auto-onnettomuus helmikuussa muutti kaiken. Wyatt menehtyi onnettomuudessa, ja surutyönsä keskellä Montneyn piti hoitaa hääsuunnitelmien perumiset.

Häihin oli varattu muun muassa videokuvaaja. Justin Montney pyysi Copper Stallion Media -nimiseltä firmalta rahojaan takaisin tilanteen takia, mutta yritys kieltäytyi maksamasta noin 1630 euron summaa takaisin. Kuvausfirman mukaan maksettua maksua ei voida hyvittää. Asiasta kirjoittaa muun muassa Buzzfeed.

Ensin Montney joutui odottamaan kuvausfirman vastausta kuukausien ajan pyydettyään rahojaan takaisin. Viime viikolla mies lähestyi firmaa uudelleen ja sanoi, että on aikeissa kertoa asiakaspalvelukokemuksestaan ystävilleen ja sosiaaliseen mediaan. Tässä vaiheessa Copper Stallion Media ilmoitti itsestään ja uhkasi haastaa miehen sekä menehtyneen morsiamen perheen oikeuteen. Syyksi mainittiin menehtyneen Wyattin äidin kirjoittama julkinen arvostelu yhtiöstä The Knot -hääsivustolla.

Tämä uhkaus oli liikaa Montneylle, ja hän päätti kertoa aiheesta paikalliselle televisiokanavalle KRDO:lle. Tämän jutun julkaisun jälkeen tilanne kärjistyi entisestään. Valokuvausfirma päätti julkaista Facebook-sivullaan Montneyta pilkkaavan päivityksen.

”Tänään olisi ollut se päivä, kun olisimme kuvanneet Justinin ja Alexisin häät Colorado Springsissä. Koska Justin yritti mediatempauksellaan vahingoittaa liiketoimintaamme hyvityksen toivossa, toivomme, että hän nyyhkii ja itkee koko tämän päivän, joka olisi ollut hänen hääpäivänsä. Emme ole pahoillamme”, päivityksessä kirjoitettiin.

Kuvakaappaukset päivityksestä ovat levinneet netissä ja nostattaneet paljon raivoa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Kuvausfirma ei lopettanut edes tähän, vaan se perusti Justin Montneyn nimellä nettisivun ”kerätäkseen aineistoa” Montneyta vastaan. Sivustolla miestä syytettiin lokakampanjan käynnistämisestä. Sivulla kerrottiin, että Montneyn julkitulon takia yhtiö sai muutamassa tunnissa 75 yhden tähden arviota Yelp- ja The Knot -sivustoilla. Yritys puolustautui sivustolla sanovansa, että on alan standardi, että jo maksetuista palveluista ei saa rahoja takaisin, koska samalle ajankohdalle olisi epätodennäköistä enää saada uutta kuvauskeikkaa tilalle.

Tämän jutun kirjoitushetkellä justinmontney.com-sivustolla näkyy syystä tai toisesta vain yksi asiaan ilmeisesti liittymätön YouTube-video. Copper Stallion Median sivut ovat poistuneet sekä Facebookista että The Knotista.

Justin Montney sanoo Buzzfeedille, että yhtiön käynnistämä nettikampanja häntä vastaan tuskin kerää sympatioita yhtiölle.

- Yrityksen omistaja yrittää loata nimeni, mutta hänellä ei tietenkään ole sille mitään perusteita. Hän perusti ihan oman lokakampanjansa, Montney sanoo ja uskoo ihmisten tajuavan, kumpi osapuoli tässä lokaa ja ketä.

Lue myös: Morsiamen itsekäs pyyntö aiheuttaa närää somessa: "Et voi olla tosissasi?"

Lue myös: Kiinnostavatko ilmainen ruoka ja alkoholi? Yritys etsii työntekijää arvioimaan häitä

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat