Kuva: Shutterstock

Muutos, joka tuo lisäenergiaa syyskuuhun - lue, mitä Voice.fi:n kuukauden horoskooppi lupaa sinulle

31.08.2020 20:15 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä. Syyskuussa tehdään katsaus alkusyksyn arkeen.

Elokuu vaihtuu syyskuuksi ja viimeisetkin menot, harrastukset sekä rutiinit palaavat kesätauoilta osaksi arkea. Alkusyksy on monelle otollista aikaa pohdiskella omaa elämäntilannettaan ja sitä, mitä toivoo loppuvuoden vielä tuovan tullessaan. Osa inspiroituu viilenevistä ja pimenevistä illoista, osa taas kokee kaipaavansa koleuden keskelle jotakin uutta.

Voit katsoa alta, mitä horoskooppisi lupaa syyskuun ja alkaneen arjen osalta.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Alkusyksy on ehdottomasti neitsyen aikaa, eikä mikään vastoinkäyminen lannista nyt merkin edustajien mieltä. Luonnostaan huolehtiva ja muita jatkuvasti ajatteleva neitsyt hemmottelee syyskuussa itseään hyvällä omallatunnolla. Myös itsevarmuutesi kasvaa syyskuussa kohisten, kun keskityt elämässäsi asioihin, joista todella nautit. Syyskuussa kannattaa ottaa myös yllättävätkin mahdollisuudet avosylin vastaan.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka kokee olonsa uupuneeksi kuluneen kesän jäljiltä ja onkin saattanut yrittää paikkailla väsymystään päiväunilla sekä useammalla kupillisella kahvia. Vaikka alkusyksy on perinteisesti kesätauolta palanneiden rientojen aikatauluttamista arkeen, merkin edustajat lataavat akkujansa syyskuussa parhaiten tyhjentämällä kalenterinsa ylimääräisistä menoista. Huomaat pian, että oman hyvinvoinnin priorisointi synnyttää täysin uusia ideoita ja energiaa tarttua toimeen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Syyskuussa skorpioni tuntee olonsa itsevarmaksi ja voimakkaaksi, ja tuntemuksista kannattaakin ottaa arjen alkaessa kaikki irti. Nyt ei ole aikaa arkailuun, vaan ole rohkeasti oma itsesi ja ilmaise mielipiteesi askarruttavissa asioissa. Alkusyksy on erinomaista aikaa tarttua myös isomman projektin ohjaksiin, sillä syyskuun visiot ja tehty työ kantavat hedelmää pitkälle loppuvuoteen saakka.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies aloittaa syyskuun keskittyen työntekoon ja pohtien urahaaveitaan. Onko asioita, joita toivoisit saavuttavasi työrintamalla? Tai voisiko harrastuksen kautta löytyä urallesi uusia tuulia? Nyt visioista kannattaa puhua ääneen, sillä syksy on jousimiehelle uudistumisen aikaa. Uudenlainen inspiraatio huokuu sinusta ulospäin ja karismasi onkin vakuuttavimmillaan juuri alkusyksystä.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris tuntee haikeutta kesän loppumisesta eikä oikein tiedä, millä mielin suhtautuisi alkavaan syksyyn. Unohda turha itsekriittisyys ja pitkät tehtävälistat, sillä mielialaa kohottaa juuri nyt parhaiten se, että suuntaat energiasi kohti uusien asioiden kokemista. Kokeile jotakin täysin erilaista; opettele syyskuussa uusi taito, vaihda hiustyyliäsi tai ota syksy vastaan muuten vain avoimin mielin, ja vastaa "kyllä" eteesi ilmaantuville tilaisuuksille.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimies kokee syksyn kynnyksellä halua uudistua. Uuden harrastuksen, uusien vaatteiden tai kodin sisustuksen uusimisen sijaan merkin edustajien tulisi keskittyä omien rajojensa löytämiseen. Itsetutkiskelu kannattaa niin ihmissuhteiden, raha-asioiden kuin levon sekä palautumisenkin kannalta. Rajojen ja säännöllisten rutiinien myötä myös arjessa alkavat puhaltaa uudet tuulet.

Kilpailut

Uusimmat