Muutos, joka tuo lisäenergiaa syyskuuhun - lue, mitä Voice.fi:n kuukauden horoskooppi lupaa sinulle

31.08.2020 20:15 - Emmi Moilanen

Kalat (19.2.-20.3.)

Merkin edustajat huomaavat, että syyskuussa arkinen aherrus alkaa täydellä tohinalla. Vaarana on kuitenkin se, että kalat hukkuu kalenterimerkintöjen ja erilaisten menojen alle, eikä ystäville ja läheisille tunnu jäävän aikaa. Tämä on seikka, johon tulee kiinnittää nyt erityistä huomiota. Vaali ystävyyssuhteitasi ja haasta itsesi ottamaan yhteyttä myös läheisiin, joiden kanssa tulee juteltua aivan liian harvoin.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas on viettänyt huoletonta kesää ja alkavat arjen rutiinit saattavatkin tuntua nyt ahdistavilta. Merkin edustajien tulisikin keskittyä heti syksyn alussa menojensa suunnitelmalliseen aikatauluttamiseen, jolloin stressitön alkusyksy on taattu. Älä unohda listata pakollisten menojen joukkoon omaa aikaa, jolloin voit rentoutua vailla velvollisuuksia!

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä kaipaa syksyn tullen elämäänsä jotakin uutta ja syyskuu onkin erinomaista aikaa arvioida uudelleen omaa elämäntilannetta, arkea ja sitä, millaisista palasista haluaisit sen koostuvan. Tee lista asioista, jotka tuottavat sinulle iloa ja energiaa – nämä ovat seikkoja, jotka kannattaa sisällyttää syksyn kalenteriisi. Saatat huomata, että sinussa piilee enemmän taitoja ja lahjakkuutta kuin uskotkaan.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Merkin edustajat aloittavat syksyn laittamalla asioita konkreettisesti järjestykseen syyssiivouksen tiimoilta. Järjestyksessä oleva koti rauhoittaa myös levotonta mieltä ja tuo kaivattua seesteisyyttä alkusyksyyn. Syyskuussa kaksonen nauttii muutenkin asioista, joissa oma kädenjälki on nähtävillä heti. Voisiko uusi harrastus löytyä esimerkiksi taiteen, käsitöiden tai ruuanlaiton parista?

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu aloittaa syksyn energisenä ja tarmoa täynnä. Alkusyksystä on hyvä tarttua haasteisiin, jotka ovat roikkuneet tehtävälistalla jo pitkään. Myös sosiaaliset suhteet pääsevät uuteen kukoistukseensa, kunhan olet vain itse aktiivinen. Ole kuitenkin tarkkana, mihin kaikkeen suuntaat energiaasi, sillä vaarana on myös ylikuormittuminen, jos arki koostuu liian useasta palasesta kerrallaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona on elänyt loppukesän huolettomasti erilaisista riennoista ja ystävien seurasta nauttien. Tämä saattaa näkyä nyt väsymyksenä sekä yllättäen myös kukkarossasi, ja syyskuu onkin tasapainottelun aikaa menojen ja budjetin välillä. Alkusyksy on leijonalle levon ja rauhoittumisen aikaa. Nauti rauhallisista koti-illoista ja ulkoilusta viilenevässä syyssäässä. Loppukuusta huomaat virkistyneesi ja olet samalla saattanut säästää myös hieman rahaa.

Lue myös: Syksyn upeat hiustrendit ihastuttavat helppoudellaan - ota ideat talteen jo nyt

Lue myös: Kolme ihanaa ideaa, kuinka puet neuleen aivan uudella tavalla

Lue myös: Viisi väriä, joihin voit luottaa tänäkin syksynä

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat