Kuva: AOP

Salkkarit-tähden kuvaan ilmestyi mielipide Sanna Marinin pukeutumisesta - vastasi napakasti takaisin

14.10.2020 10:45 - Henna Koste

Näyttelijä Ilona Chavakova otti kantaa pääministerin jakkukuva-kohuun.

Sosiaalinen media on täyttynyt viime päivinä bleiserikuvista. Ilmiön taustalla on pääministeri Sanna Marinista, 34, Trendi-lehdessä julkaistu kuva, jossa hän poseeraa jakussa, ilman aluspaitaa. Pääministerin kaulassa on Kalevala Korun kaulakoru. Kuvaa on ruodittu sosiaalisessa mediassa monin sanoin, sillä osa kommentoijista on todennut, ettei vastaava pukeutuminen ole pääministerille sopivaa. Suuremman äänen ovat kuitenkin ottaneet Marinin puolustajat. Moni on jakanut vastaavanlaisen jakkukuvan ja kirjoittanut siitä, että ammattitaito ei ole kiinni pukeutumisesta. Kuvia on jaettu muun muassa aihetunnisteella I'm with Sanna. 

Myös Salatut elämät -sarjasta ja elokuvista tuttu näyttelijä Ilona Chevakova, 34, on julkaissut oman bleiserikuvansa. Kuvaa tosin ei ole otettu kyseistä haastetta varten. 

"Kun otettiin tämä kuva Henni Hyvärisen kanssa muutama viikko sitten, en ajatellut että tämän kaltainen asu voisi saada paljoakaan hämmennystä aikaiseksi, mutta näköjään Sanna Marin sai sangollisen p*skaa niskaan ja musta se on niin älytöntä, että sain kunnon nauruhepulin asiasta. Nyt melkein harmittaa, että mun käsi on syvän aukon kohdalla. Me tytöt saadaan pukeutua just niinkun halutaan. Piste.", Chevakova kirjoittaa.

Myös näyttelijän julkaisu on herättänyt keskustelua. 

"Sä voit pukeutua noin, mutta ei maan johtotehtävissä oleva",  kirjoittaa eräs kommentoija. 

Chevakova on kyseenalaistanut mielipiteen ja kirjoittanut napakasti takaisin:

"Olen täysin eri mieltä kanssasi. Kaikki saavat olla millaisia haluavat ja myös pukeutua niin. Eletään 2020 ja mielestäni ajattelusi on vanhanaikaista. Sanna Marin edustaa nykyaikaista vahvaa naista ja on monelle esikuva".

Katso Ilona Chevakovan julkaisu alta. 

Lue myös: Salkkareistakin tutun Ilona Chevakovan toive toteutui, kun Pamela Tola soitti: Olin tippa linssissä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat