Kuva: Shutterstock

9-vuotias tyttö kirjoitti rehellisen kirjeen Joulupukille ja sai ihmiset somessa hymyilemään

18.12.2020 18:15 - Reija Saarinen

Kirjeessä vaikutuksen tekee etenkin se, että tyttö todellakin puhuu suoraan.

9-vuotias brittityttö on saanut monien suut hymyyn sen jälkeen, kun hänen isoveljensä jakoi hänen Joulupukille kirjoittamansa kirjeen Twitterissä.

Erityistä huomiota on saanut tytön rehellisyys siitä, että hän on yrittänyt olla kiltti, mutta epäonnistunut siinä täysin. Kaikesta siitä huolimatta hän on raapustanut ylös 12 kohdan listan toiveista, joita jouluna paketteihinsa haluaisi.

"Rakas Joulupukki, toivon että teillä on ollut hieno vuosi ja voitte hyvin. Oma vuoteni on ollut kaikkea muuta. Olen kovasti yrittänyt olla kiltti, mutta epäonnistunut surkeasti. Rehellisesti sanottuna olen ansainnut vain risuja, mutta mielelläni haluaisin saada lahjan. Tai no oikeasti useamman kuin yhden. Tässä luettelo toiveistani. Laita rasti ruutuun, jos olet ne jo tehnyt", tyttö kirjoittaa.

Listalta löytyy kasa kalliita ja haluttuja lahjoja. Toiveissa on muun muassa iPod-kuulokkeet, Nintendo Switch, Playstation 4 tai 5 sekä uusi tietokone. Myös muutama hieman erikoisempi toive joukkoon mahtuu. Tyttö nimittäin kertoo toivovansa myös käärmettä, käsidesiä sekä matkan Ranskaan. 

Ei liene yllätys, että sosiaalisessa mediassa kirje on otettu hymyillen vastaan ja julkaisu onkin kerännyt lukuisia kommentteja.

"En kestä. Ihan paras kirje."

"Melkoisia toiveita."

"Ainakin hän on rehellinen. Pisteet siitä."

Kirjeen pääset katsomaan kokonaisuudessaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Lapsen sydäntäsärkevä kirje joulupukille sai somen kyyneliin: "Voitko auttaa minua?"

Lue myös: Suomalaispoliisi törmäsi pysäyttävään pyyntöön Joulupuu-keräyksessä - todistaa, että apua tarvitaan

Lue myös: Pojan joululahjatoive sai isän kyyneliin - todistaa sen, että materiaali ei ole tärkeintä

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat