Kuva: Shutterstock

Kiinteistönvälittäjä jakoi TikTokissa videon "häiritsevästä" ullakkohuoneesta - karmiiko sinuakin?

27.04.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Kiinteistönvälittäjän mielestä seiniltä löytyneet lasten piirustukset ja kirjoitukset olivat yllättävän karmivia.

Mary-niminen kiinteistönvälittäjä on kysynyt TikTok-videossa kollegoiltaan, mikä on karmivin asia, jonka he ovat nähneet esitellessään asuntoja. Nainen aloitti antamalla omakohtaisen esimerkin.

- Pohjustan tätä sanomalla, että tämä huone on oikeasti aika häiritsevä. Löysimme tämän talosta, joka on ollut jonkin aikaa tyhjillään. Ajattelimme, että menemme katsomaan ullakon, ja tämän löysimme portaiden päästä, Mary sanoo videolla.

Tämän jälkeen kiinteistönvälittäjä näyttää video- ja kuvamateriaalia ullakolta, jonka valkoiset seinät ovat täynnä lasten piirustuksia. Seinille on myös kirjoitettu nimiä, ja yhdessä kohtaa seinää lukee kysymys ”säikäytinkö sinut”.

Kiinteistönvälittäjän videota on katsottu yli 2,4 miljoonaa kertaa. Voit katsoa sen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

@mary_soroka_rva_realtor

Show me the creepiest thing you’ve seen while showing a house. This is mine ##greenscreenvideo ##greenscreen ##creepy ##creepytiktok ##realtors ##kids

♬ Pure Imagination - Kathleen

Videon kommentoijista osa ei näe piirustuksissa mitään ihmeellistä.

Tuo on ihan normaali 90-luvun lasten juttu.”

”Enpä tiedä. Me muutimme ullakkomme pieneksi taidestudioksi. Vuosien aikana lapset piirsivät seinille siellä. Nyt myymme taloa, ja kiinteistönvälittäjämme sanoi, että se on niin pieni tila ja sitä käytetään pääasiassa tavaroiden säilytykseen, että piirustuksia ei tarvitse peittää. Ei tämä ole mitenkään epänormaalia.”

Osa kommentoijista on kuitenkin samaa mieltä huoneen karmivuudesta videon julkaisijan kanssa.

”Olen opiskellut lasten terapiaa. Nuo ovat hyvin aggressiivisia piirustuksia, värikynällä tehtyjä viivoja ja vääristyneitä piirroksia. Ne eivät vaikuta terveiden ja iloisten lasten tekemiltä.”

”Näistä ei todellakaan tule hyviä viboja. Tuo Sailor Moon -piirustus on hyvin vulgaari nuoren lapsen tekemäksi. Näyttää siltä, että heillä on ollut traumoja.”

Lue myös: Mies jakoi TikTokissa videon New Yorkin "surkeimmasta asunnosta" - katsojat eivät usko silmiään

Lue myös: Paljonko Frendit-sarjan asunnosta joutuisi todellisuudessa pulittamaan? Hinta-arvio huimaa päätä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat