Kuva: Shutterstock

Kaksi sanaa paljastavat, mitä toukokuu tuo elämääsi - lue Voice.fi:n kuukauden horoskooppi

30.04.2021 18:15 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä.

Loppukeväästä ja alkavan kesän kynnyksellä monen mieli on odottavainen, sillä aurinkoiset kesäpäivät, lämmin sää ja lomariennot kutittelevat jo ajatuksissa. Toukokuu onkin monelle aikaa, jolloin viimeisiä kevään velvollisuuksia puristetaan pakettiin ennen huolettomia kesäpäiviä.

Toukokuun horoskoopissa tarkastellaankin ohjenuoraa, joka tulisi vielä malttaa pitää mielessä ennen kesätunnelmiin heittäytymistä. Voit lukea alta, mitä horoskooppisi lupaa sinulle.

Härkä (20.4.-20.5.)

"Maltti raha-asioihin"

Härkä kaipaa juuri nyt hemmottelua ja haaveilee lomamatkoista, uusista vaatteista, harrastusvälineistä ja oikeastaan mistä vain materiasta. Toukokuu on kuitenkin aikaa, jolloin kukkaronnyörit kannattaa pitää vielä tiukalla. Ole tarkka hankinnoissasi ja satsaa laatuun, ja samalla saatat tulla säästäneeksi hieman ylimääräistä rahaa kesän rientoja varten.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

"Hidasta tahtia"

Vilkas kaksonen odottaa kesän alkua malttamattomana mutta kevään viime metreillä tahdin hidastaminen kuitenkin kannattaa. Velvollisuudet, jotka ovat odottaneet jo pitkään hoitamistaan, on hyvä selvittää nyt. Vaikka sosiaaliset riennot houkuttelevat enemmän, ota itsellesi tietoisesti aikaa omien asioidesi selvittämiseen. Laiminlyödyt velvollisuudet syövät nimittäin kesäfiilistäsi lähitulevaisuudessa.

Rapu (21.6.-22.7.)

"Terve itsekkyys"

Rapu odottaa kovasti asioiden palautumista ennalleen poikkeuksellisten aikojen jälkeen. On hyvä kuitenkin muistaa, että vaikka elämä alkaisikin palautua normaaleille raiteille, saat ottaa itsellesi juuri niin paljon omaa aikaa kuin tarvitset. Jos olo on henkisesti kuormittunut, kieltäydy sosiaalisista riennoista hyvällä omatunnolla. Kun akut ovat varmasti ladatut, olet jälleen parempi ystävä niin itsellesi kuin läheisillesikin.

Leijona (23.7.-22.8.)

"Huomioi muut"

Leijona rakastaa olla huomion keskipisteenä mutta nyt merkin edustajien on aika kiinnittää huomio kokonaan läheisiinsä. Leijona tuntee toukokuun kynnyksellä oman olonsa energiseksi ja valmiiksi kohtaamaan kesän haasteet, jolloin hyvä energia leviää helposti myös ympärillesi. Kysy ystäviltä ja perheeltä, tarvitsevatko he apua, ja tarjoudu seuraksi esimerkiksi kevätsiivoukseen tai ikkunanpesuun. Omaa tunnelmaasi nostattaa tällä hetkellä parhaiten se, kun huomaat, että myös ympärilläsi on kaikki hyvin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

"Ota rennosti"

Merkin edustajilla on juuri nyt kevättä rinnassa eikä ihme, sillä kuluneen vuoden poikkeukselliset ajat ovat kuluttaneet henkisiä voimavaroja. Nyt kun aurinkoa ja lämpöä riittää, myös mieliala kohenee ja neitsyt haluaa ottaa siitä kaiken irti. Järjestelmällinen neitsyt saattaa kuitenkin potea huonoa omatuntoa vapaalle vaihtamisesta – mutta muista, nyt jos koskaan on aika, jolloin kannattaa ottaa luvan kanssa rennosti.

Vaaka (23.9.-22.10.)

"Ole valikoiva"

Sosiaalinen vaaka on odotettu vieras loppukevään illanistujaisiin, joissa jo mahdollisesti juhlitaan myös pian alkavaa kesää. Toukokuu on kuitenkin aikaa, jolloin merkin edustaien kannattaa valita menonsa ja seuransa tarkkaan. Vaaka tuntee kevätuupumuksen painavan harteilla, eikä tunnetta ole hyvä ohittaa pelkällä olan kohautuksella. Loppukevät on aikaa, jolloin vaa’an kannattaakin keskittyä itseensä ja omien voimavarojen keräämiseen.

Kilpailut

Uusimmat