Kaksi sanaa paljastavat, mitä toukokuu tuo elämääsi - lue Voice.fi:n kuukauden horoskooppi

30.04.2021 18:15 - Emmi Moilanen

Skorpioni (23.10.-21.11.)

"Malta vielä"

Skorpionilla on kevättä rinnassa ja sinkkuskorpioni on alkanut haaveilla jo kesäheilan löytämisestä. Vaikka toukokuu antaakin jo lupauksia kesän huolettomista päivistä, deittirintamalla vilkastuu vasta kevään vaihduttua kunnolla kesään. Seurusteleva skorpioni puolestaan kaipaisi piristystä parisuhdearkeen mutta vältä hätiköityjä päätöksiä – ne nimittäin ovat vaarassa tuoda nyt ryppyjä rakkauteen.

Jousimies (22.11.-21.12.)

"Älä liioittele"

Jousimies on valmis aloittamaan kesän vieton täysillä mutta kaikkia paukkuja ei kannata käyttää heti. Toukokuu on aikaa, jolloin merkin edustajien on hyvä laittaa rajoja itselleen ja välttää tilanteita, joissa heillä on taipumus kiihtyä nollasta sataan. Harrastukset kuten jooga, lempeät kävelylenkit tai tanssi ovat omiaan jousimiehen levottomalle sielulle toukokuussa.

Kauris (22.12.-19.1.)

"Kaikessa rauhassa"

Kesän kynnyksellä kauris odottaa malttamattomana, että pääsee jälleen näyttämään kyntensä uusien projektien parissa. Viimeisen vuoden ajan poikkeusolot ovat kauriin harmiksi hidastaneet suorittamista, mutta vieläkään ei ole aika painaa täyttä höyryä eteenpäin. Toukokuu on aikaa, jolloin on hyvä valita vain muutama asia, joihin voit keskittyä täysillä. Nyt on tärkeää pitää työ ja rento vapaa-aika sopivassa balanssissa, jotta et polta itseäsi loppuun juuri ennen kesärientoja.

Vesimies (20.1.-18.2.)

"Pysy itsenäsi"

Vesimies on tehnyt viime aikoina parhaansa auttaakseen muita, eikä ole muistanut huomioida itseään kiireen keskellä riittävästi. Vesimies aloittaa toukokuun ristiriitaisissa tunnelmissa, sillä kaiken keskellä hän on saattanut jopa unohtaa ne asiat, joista aidosti nauttii. Lopeta kevät itsetutkiskeluun ja raivaa jälleen aikaa niille jutuille, jotka todella tuovat sinulle mielihyvää ja tekevät sinusta juuri sinut.

Kalat (19.2.-20.3.)

"Älä panikoi"

Kalat on innoissaan kevään saapumisesta ja onkin suunnitellut kaikenlaista itsensä sekä läheistensä pään menoksi. Tunnollisena tyyppinä kalat kokee, että asioiden on sujuttava pilkulleen suunnitelmien mukaisesti, eikä joustamisen varaa tunnu juuri tällä hetkellä löytyvän. Stressi ja kiireen tuntu helpottavat, kun annat myös muiden osallistua yhteisten suunnitelmien järjestämiseen. Höllää vaatimustasoa hieman ja huomaat, kuinka ystävien seura ja kevätaurinko lataavat akkujasi paremmin kuin aikoihin!

Oinas (21.3.-19.4.)

"Hitaasti ja rauhallisesti"

Oinas tuntee olonsa kevään kynnyksellä levottomaksi ja kaipaa ehdottomasti muutosta elämäänsä – kulunut vuosi on ollut raskas, ja suuri elämänmuutos tuntuisi juuri nyt hyvältä. Toukokuussa on kuitenkin vielä hyvä pitää rauha maassa ja suunnitella seuraavaa siirtoa tarkkaan. Hätiköimättömyys ja suunnitelmallisuus takaa sen, että saat myös pian koittavasta kesästä kaiken irti.

Lue myös: Mitä horoskooppia muistutat luonteeltasi oikeasti? Hauska testi paljastaa!

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat