Kuva: Instagram

Mary, 71, viettää kuntosalilla 20 tuntia viikossa - treenivideot todistavat hurjan kunnon, katso

03.05.2021 19:45 - Reija Saarinen

Mary Duffyn mukaan moni on kertonut hänelle hänen olevan liian vanha kuntosalille. Hän on kuitenkin todistanut ajatuksen vääräksi.

Mary Duffy, 71, suuntasi ensimmäisen kerran elämässään kuntosalille 12 vuotta sitten. Tuolloin kimmokkeena oli elämäntapamuutos ja painonpudotus. Harrastus vei kuitenkin Duffyn täysin mennessään ja nykyään nainen viettää kuntosalilla 20 tuntia viikossa.

Duffyn mukaan hän on vuosien saatossa saanut kuulla tuntemattomilta, kuinka hän on liian vanha treenaamaan kuntosalilla. Hän on kuitenkin osoittanut ajatuksen vääräksi. Vuosien saatossa hän on laittanut uusiksi 30 erilaista painonnostoennätystä.

- Olen 71-vuotias, mutta koen olevani paremmassa kunnossa kuin 40-vuotiaana. Kun kuulen puheita siitä, että olen liian vanha salille, ajattelen vain mottoani: et voi kääntää kelloa taaksepäin, mutta voit kelata sen takaisin. 

Duffylla on Instagramissa yli 28 000 seuraajaa. Heidän ilokseen hän jakaa muun muassa erilaisia treenivideoita. Kommenteissa korostuu ihmisten innostus naisen hurjaa treenikuntoa kohtaan. 

"Olet mahtava esikuva."

"Olet uskomaton. Nostan hattua."

"Haluan olla isona kuin sinä."

Muutamia esimerkkejä naisen treenistä pääset katsomaan alta.

Lue myös: Ethän treenaa liian kovaa? Kehon 6 hälytysmerkkiä, joita kannattaa kuunnella

Lue myös: Miksi treenaaminen kannattaa? 5 kultaakin kalliimpaa tulosta, joita et havaitse ulkonäön perusteella

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat